To je to što me zanima!

Asistentici Khloe Kardashian prijeti tužba, greškom objavila njezinu fotku bez Photoshopa

Slavna američka starleta i mlađa se sestra popularne Kim Kardashian, ostala je u šoku kada se pojavila njena slika bez šminke i u prirodnom izdanju. Njen PR tim zbog toga radi bez prestanka...
Vidi originalni članak

Khloé Kardashian (36) neugodno se iznenadila kada se tijekom Uskršnjih praznika njena slika u bikiniju počela širiti društvenim mrežama. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na slici nosi minijaturni bikini leopardova uzorka, kosa joj je svezana u rep, na licu nema šminke, dok struk izgleda nešto širi, a grudi nisu niti približno bujne kao na ostalim slikama.

Sliku je pogreškom objavila njena pomoćnica, zbog čega starletin PR tim uklanja sve tragove. Oni prijavljuju sve objave zbog kršenja autorskih prava, prenosi Daily Mail.

- Uređena fotografija u boji snimljena je tijekom privatnog obiteljskog okupljanja, a pomoćnica ju je pogreškom objavila na društvenim mrežama. Khloé izgleda lijepo, ali ona je vlasnica autorskih prava i jednostavno ne želi da internetom kruži snimka koja nije ni bila namijenjena objavljivanju - rekla je Tracy Romulus glavna direktorica marketinga za brend KKW.

LIJEPO ILI ODBOJNO? Stražnjice koje život znače: Do popularnosti su mnoge od ovih zvijezdi stigle umjetnom guzom

Khloé je u vezi s košarkašem Tristanom Thompsonom (30), a ove praznike neće pamtiti po dobrome, iako ih je provela na luksuznom imanju majke Kris Jenner (65) u La Quinti u Kaliforniji.

Idi na 24sata

Komentari 82

  • MarinRebel 08.04.2021.

    Vecinom izgledaju te koje se guraju u medije upravo tako. Prosjecno ili cak ispod toga. Photoshop napravi od svakoga ljepotana ili ljepoticu.

  • Dea007 08.04.2021.

    Izgleda normalno, realisticno.. Kao svaka obicna cura. A ne karikatura iz crtica, sa Insta

  • Phalanx' 08.04.2021.

    treba to sve analno

Komentiraj...
Vidi sve komentare