To je to što me zanima!

'Assassin's Creed': Oni djeluju u tami kako bi služili Svjetlu

Približava nam se dan kada ćemo u kinima moći pogledati 'Assassin's Creed', najnoviju ekranizaciju neke video igre. A novi TV spotovi koji su izašli nas oduševljavaju
Vidi originalni članak

Dva upravo izbačena TV spota za film 'Assassin's Creed' još jednom nam pokazuju točno ono što i očekujemo od filma takve vrste. Kako se može vidjeti u spotovima, vizuali filma su na istinski visokom nivou, a koreografija je jednostavno zadivljujuća. U igrama smo takvu akciju mogli vidjeti svako malo, pa je i te kako pohvalno što su se filmaši toliko potrudili da bi nam istu na velike ekrane donijeli.

Pogledajte video

U glavnim ulogama pojavljuju se Michael Fassbender kao Callum Lynch odnosno Aguilar, Marion Cotillard u ulozi doktorice Sophie Rikkin, Jeremy Irons glumi Alana Rikkina dok je Brendan Gleeson preuzeo ulogu Josepha. U ostalim ulogama su Michael Kenneth Williams, Callum Turner te Ariane Labed kao Maria, ubojica iz prošlosti.

Pogledajte video

U prvoj filmskoj avanturi ove franšize pratimo, kao i inače, vrhunskog ubojicu (Michael Fassbender u filmu), Asasina, u neprekidnoj borbi protiv zlih Templara. Film režira Justin Kurzel ('The Snowtown Murders', 'Macbeth'), dok su za scenarij zaduženi Bill Collage, Adam Cooper i Michael Lesslie.

Otkako smo 2007. godine prvi put vidjeli glavne likove ovog serijala, njihov svijet u kojem se vitla raznim sječivima i skače s kolosalnih visina nam je pružao zadovoljstvo, a čini nam se da bi i ovaj film to mogao učiniti. Što vi mislite? Iščekujete li film? Javite nam se u komentarima.

U domaća kina 'Assassin’s Creed' stiže 29. prosinca u distribuciji Blitza.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Kashmir 01.12.2016.

    Me so like Michael Fassbender, dobar!

  • bukachev 30.11.2016.

    najbolja igrica ikad,jedva cekam da film dode kod nas u kina!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare