To je to što me zanima!

Astrologinja: Nuša i Mijo imaju kemiju, a Nikolina je posesivna

Došao je Mijo, a djevojke su mu prepričavale svoj dan s astrologinjom. 'Rekla je da ćeš me ženiti i da ću ti roditi troje djece', rekla mu je Nuša i nasmijala sve
Vidi originalni članak

Nakon odlaska Andree i Mije na spoj cure ipak malo bile zabrinute da će se Andrea vratiti s ružom.

- Nadam se da će Mijo danas shvatiti kako ona nije za njega - govorila im je Barbara, a Emily je komentirala kako su glasovale da Andrea ide na spoj, a sad više nisu bile zadovoljne tom odlukom. Ubrzo je u dnevnu sobu ušetala astrologinja Anđelka Subašić i oduševila djevojke.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Mijo je odveo Andreu na uistinu poseban spoj - sjedili su jedan nasuprot drugog i opisivali se, a iza zastora je bio crtač koji ih je prema njihovim opisima crtao!

- Bilo mi je jako lijepo čuti kako me opisuje, to mi je baš godilo - rekla je Andrea. U vili je Anđelka počela s Mijinom natalnom kartom, a djevojke su pozorno slušale. Anita je bila sljedeća i složila sa sa svime što je astrologinja rekla o njoj, a Mihaela je bila prilično u panici.

- Što ako kaže nešto što još ni sama ne znam o sebi, a možda me to cijeli život koči? - mučilo je Porečanku, kojoj je Anđelka rekla da postoji jaka privlačnost između Mije i nje. 

Andrea je dotad opisivala Miju, a Anđelka je za Nikolinu rekla da je posesivna i ljubomorna dok je Nuši objasnila kako Mijo i ona imaju iste ciljeve u životu te da je seksualna privlačnost među njima vrlo jaka.

- Mijo je rođen 7. 1. , a Nuša 1. 7. Oni su stvoreni jedno za drugo, mi ostale možemo ići kući, zašto smo uopće došle? - sarkastično je komentirala Silvia. 

Kad su Andrea i Mijo ostali sami, on joj je napomenuo kako ne želi razgovarati o odnosima u kući, nego čuti više o njoj.

- Napokon sam upoznao jednu ljepšu tebe, jednu novu Andreu - rekao joj je Mijo kad je Andrea ispričala nešto više o svojoj DJ karijeri i prošlosti općenito.

- Možda sam očekivala poljubac, ali nije bio trenutak za to - rekla je Andrea. 

Razgovor nasamo s astrologinjom dobile su Nikolina i Anita, a objema im je savjetovala da se jače bore za Miju.

- Njega treba baš osvojiti - rekla je astrologinja Nikolini. U to su vrijeme Andrea i Mijo dobili svoj crtež i komentirali kako je Andrea bolje opisala Miju nego on nju.

- Primijetio sam da je Andrea promijenila ploču, samo mi je teško vjerovati da se netko promijenio preko noći - rekao je. Počeo je koktel party, a Andrea je imala više samopouzdanja nego inače.

- Nitko se ne svađa, nema javnih prozivanja, ali kako se mi gledamo i što zapravo mislimo dok se jedna drugoj smijemo, to je druga stvar - komentirala je Silvia koja već ima ružu. Andrea je ponovno potencirala neku priču o svemu lošem što se dogodilo, no nikome se to više nije dalo slušati. 

Došao je Mijo, a djevojke su mu prepričavale svoj dan s astrologinjom.

- Rekla je da ćeš me ženiti i da ću ti roditi troje djece - rekla mu je Nuša i nasmijala sve. Prvo je zvao Nikolinu na razgovor, a ona je iskreno komentirala: „Nadam se da me Mijo sve razumije jer je meni jako stalo do njega.“

Dotad su djevojke raspravljale o iskrenosti, a Nuša se osjetila prozvanom.

- Od drugih sam cura doznala što Barbara priča o meni po kući i svejedno mi je - rekla je pjevačica, a kad su se vratili Nikolina i Mijo - Anita ga je pozvala na razgovor.

- Htjela sam vidjeti kako to izgleda kad nas dvoje šutimo skupa - rekla je Slavonka, što se Miji jako svidjelo.

Andrea je priznala djevojkama da ima neke osjećaje prema njemu, a kad su se Anita i Mijo vratili u vilu, Barbara ga je zamolila za razgovor jer mu želi otvoreno reći da nisu sve cure iskrene. Kad ju je pitao kako je to zaključila, rekla je: „Našla sam jedan dokaz, dnevnik koji ti još ne mogu otkriti“, a Silvia je komentirala: „Sama nam je Nuša rekla da planira napisati knjigu.“

Uskoro je Mijo pozvao na razgovor Mihaelu, a djevojke su željele doznati što je Barbara pričala s njim, no ona je ostala tajnovita.

- Mihaeli sam htio pokazati da i dalje mislim na nju - rekao je Mijo i donio joj ružu, što je vratilo osmijeh na njezino lice. Julie se nije osjećala dobro i Mijo je otišao provjeriti u sobu je li joj bolje, a kad je vidio da je bolesna, donio joj je ružu u sobu. 

Ružu je čekalo šest djevojaka, a prva ju je dobila Nuša. Uslijedile su Nikolina, Barbara i Anita, a ostale su još čekati Emily i Andrea, koja je iznenada prekinula ceremoniju da bi nešto rekla.

- Htjela bih da moju ružu daš Emily - rekla je i nastavila pričati kako će se i dalje boriti za sebe, pravdu, ljubav i da će uvijek pomagati drugim ljudima.

- Hvala ti na iskrenosti - rekao joj je Mijo i kad je otišla, rekao: „Emily, ova je ruža ionako pripadala tebi.“

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

PRINC HARRY ŠOKIRAO JAVNOST OVIM POTEZOM: 'Ne želim da Meghan završi kao moja majka'

Idi na 24sata

Komentari 65

  • narf 02.10.2019.

    Spoiler alert - Nuša i Mijo ce zavrsiti skupa!

  • nepoznat1997 02.10.2019.

    Silvia bi se jos trebala igrati z barbikama

  • medeki 02.10.2019.

    Ja i dalje tvrdim da je ta mala Silvija tamo najpametnija. Ona je jedina shvatila da je to shou, ona ide samo da što dalje dogura, a najjača je kako je razvalila babu vračaru! I sve druge cure. Silvija razvali ih!

Komentiraj...
Vidi sve komentare