To je to što me zanima!

Atraktivna djevojka Gerarda Butlera na plaži u Portoriku plijenila pažnju u mini bikiniju

Brown i Butler u vezi su već sedam godina, a koliko su puta prekidali ne znaju više ni oni sami. Ipak, strasti u vezi su se smirile u posljednje vrijeme
Vidi originalni članak

Glumac Gerard Butler (51) i njegova djevojka Morgan Brown (50) snimljeni su na odmoru u Portoriku. Fotografi su para uspjeli 'uloviti' na plaži gdje je atraktivna Morgan pokazivala seksi liniju u minijaturnom bikiniju. 

Poznati par je, kako se čini, riješio sve nesuglasice u vezi. U ležernoj šetnji plažom držali su se za ruke poput zaljubljenih tinejdžera. 

Brown i Butler u vezi su već sedam godina, a koliko su puta prekidali ne znaju više ni oni sami. Ipak, strasti u vezi su se smirile u posljednje vrijeme. U javnosti su prvi put zajedno viđeni još 2014. godine. Fotografi su ih puno puta 'uhvatili' u napetim situacijama.

Izvor blizak paru je u kolovozu 2020. godine za strane medije potvrdio da je par prekinuo ljubavnu  vezu. 

- Gerard se nije mogao do kraja skrasiti s Morgan i posvetiti se njihovoj vezi. Bolje je za njih da nastave kao prijatelji - rekao je tada. 

TRAGEDIJA U KALIFORNIJI Gerard Butler ostao bez kuće: 'Požar guta sve pred sobom...'

Glumac je nedugo nakon te izjave snimljen u Meksiku u društvu nepoznate djevojke. Počelo se šuškati da je pronašao novu ljubav no, ubrzo je viđen s Brown. Izgleda da nisu mogli jedno bez drugoga. 

Gerard je prije atraktivne Morgan bio u vezi s glumicom Madalinom Dianom Gheneom (34). Godinu dana kasnije priznao je da nije uspio pronaći 'pravu'. 

Javnost je glumca povezivala i s pjevačicom Ritom Orom i televizijskom zvijezdom Brandi Glanville, ali on te veze nije nikada potvrdio.

Butler je ranije znao govoriti kako mu je teško biti u vezi zbog posla i prisutnosti medija. 

Idi na 24sata

Komentari 55

  • nap 06.10.2021.

    odlicno izgleda

  • 06.10.2021.

    Meni jedan od najboljih glumaca

  • BabaYaga 06.10.2021.

    Meni pažnju plijeni Gerard... oduvijek 😋

Komentiraj...
Vidi sve komentare