To je to što me zanima!

Atraktivna Valentina iz 'Braka na prvu' pokazala vitku liniju u sportskom izdanju i zaludila sve

46-ogodišnjakinja je o izlasku iz showa 'Brak na prvu' nastavila plijeniti pozornost svojim provokativnim fotografijama na društvenim mrežama. Ovoga puta, pokazala je svoju odjevnu kombinaciju za trčanje
Vidi originalni članak

Valentina Hržić (46) iz Samobora proslavila se sudjelovanjem u prvoj sezoni sociološkog eksperimenta 'Brak na prvu'. U showu je bila u braku s s Marinkom Matejakom (47), no između njih se ipak nije dogodila romansa.

. – Marinku i meni nedostajalo je fizičke privlačnosti. Marinko je dobar čovjek, pun razumijevanja i topline i žao mi je što mu nisam mogla ponuditi više od prijateljstva – ispričala je Valentina nakon završetka showa, koji joj je, kaže, bio odlično iskustvo.

Valentina i dalje privlači pozornost svojim fotografijama u atraktivnim izdanjima. Ovoga puta, objavila je selfie u uskom kombinezonu za trčanje.

IZ 'BRAKA NA PRVU' Valentina slavi 46. rođendan s Nikolinom: 'Ti si čudo od žene'

Valentina često mami uzdahe izazovnim izdanjima, a na posljednjoj fotografiji pokazala je kako izgleda kada se priprema za trčanje. Objavila je selfie u uskom kombinezonu i ponovno ostavila fanove bez daha. 

- Vrijeme za trčanje - napisala je u opisu objave, a njezini Facebook prijatelji počastili su je brojnim komplimentima.

- Božanstvena žena, nema druge riječi - komentirao je jedan od njih, dok je drugog zanimalo kojoj stazom Valentina trči jer joj se želi pridružiti.

Idi na 24sata

Komentari 190

  • rocky55555 01.07.2021.

    A vrhunski milf, što jest jest

  • blatan sokak 30.06.2021.

    Dok god je ovakvih milfača ne planiram se ženiti niti tražiti za provod išta mlađe od 35 ni starije od 55. Tko se zabavlja sa njima zna o čemu pričam.

  • 30.06.2021.

    lijepa je..čak joj i ta nešto duža kosa dobro stoji.

Komentiraj...
Vidi sve komentare