Show

Komentari 189

Atraktivna Valentina iz 'Braka na prvu' pokazala vitku liniju u sportskom izdanju i zaludila sve

Atraktivna Valentina iz 'Braka na prvu' pokazala vitku liniju u sportskom izdanju i zaludila sve

46-ogodišnjakinja je o izlasku iz showa 'Brak na prvu' nastavila plijeniti pozornost svojim provokativnim fotografijama na društvenim mrežama. Ovoga puta, pokazala je svoju odjevnu kombinaciju za trčanje

Valentina Hržić (46) iz Samobora proslavila se sudjelovanjem u prvoj sezoni sociološkog eksperimenta 'Brak na prvu'. U showu je bila u braku s s Marinkom Matejakom (47), no između njih se ipak nije dogodila romansa.

. – Marinku i meni nedostajalo je fizičke privlačnosti. Marinko je dobar čovjek, pun razumijevanja i topline i žao mi je što mu nisam mogla ponuditi više od prijateljstva – ispričala je Valentina nakon završetka showa, koji joj je, kaže, bio odlično iskustvo.

Valentina i dalje privlači pozornost svojim fotografijama u atraktivnim izdanjima. Ovoga puta, objavila je selfie u uskom kombinezonu za trčanje.



Valentina često mami uzdahe izazovnim izdanjima, a na posljednjoj fotografiji pokazala je kako izgleda kada se priprema za trčanje. Objavila je selfie u uskom kombinezonu i ponovno ostavila fanove bez daha. 

- Vrijeme za trčanje - napisala je u opisu objave, a njezini Facebook prijatelji počastili su je brojnim komplimentima.

- Božanstvena žena, nema druge riječi - komentirao je jedan od njih, dok je drugog zanimalo kojoj stazom Valentina trči jer joj se želi pridružiti.

Najčitaniji članci