Show

Komentari 4

Valentina slavi 46. rođendan s Nikolinom: 'Ti si čudo od žene'

Valentina slavi 46. rođendan s Nikolinom: 'Ti si čudo od žene'

Bivše kandidatkinje showa ostale su u prijateljskim odnosima i po završetku snimanja. Često se zabavljaju u istom društvu, a jedna drugoj dolaze na ručak. Sada su zajedno proslavile Valentinin rođendan

Valentina Hržić (46) i Nikolina Tutić (31) upoznale su se u showu 'Brak na prvu'. Iako nisu održale veze s muškarcima koje su im eksperti odabrali, ove su djevojke iz showa izvukle najbolje što su mogle. Nakon zanimljivih snimanja, Valentina i Nikolina ostale su prijateljice te se i dalje druže.

POGLEDAJTE VIDEO:

Nakon showa odlazile su na mnoga zajednička druženja, a sada su zajedno proslavile Valentinin rođendan. 'Okinule' su nekoliko fotografija i svoje modne kombinacije s proslave ponosno pokazale na Instagramu.

Slavljenica je za tu priliku odjenula bluzu s leopard uzorkom, mini suknju i crne cipele. Sada ima i nešto drugačiju frizuru no što je imala za vrijeme trajanja showa..

Atraktivna Valentina u 'Braku na prvu' simpatije je osvojila nenametljivošću i ljepotom, a na nju nije ostao imun ni njezin partner u emisiji Marinko Matejak (47) iz Sesveta, koji je pred kraj emisije ipak osjećao nešto više od prijateljstva.

Nikolina je pak za slavlju kod Valentine odjenula mini haljinu sa šljokicama, uz koju je iskombinirala plave cipele na petu. Djevojke su nasmiješene pozirale i pokazale kako se zabavljaju.

Valentina je na račun izgleda dobila brojne pohvale, a rođendan su joj na društvenim mrežama čestitale i ostale bivše kandidatkinje showa, Gordana Marelli (39) i Lidija Stević (38).

- Wow, ti si čudo od žene - pisali su joj fanovi. 

Najčitaniji članci