To je to što me zanima!

Audicija: Harrison Ford je kao stvoren za ulogu Hana Sola

Ford je, dok je radio kao drvodjelja za Lucasa, dobio priliku da glumi u 'Američkim grafitima', a onda i da se okuša u 'Ratovima zvijezda'. Zvijezda je rođena
Vidi originalni članak

Dok najnoviji dio legendarne sage hara kinima , internetom se širi video koji nas je još jednom uvjerio kako je Harrison Ford uistinu jedini koji je mogao odglumiti ulogu Hana Sola kako treba. Osim njegovog videa, iskrsnuo je i video Kurta Russella kako se oprobava na audiciji za istu ulogu.

Premda nije jedini kojem je uloga ponuđena, ipak je Fordova gluma na audiciji točno ono što smo i dobili, a i očekivali od jedne 'svemirske bitange'.

YouTube/Screenshot

A znajući da je prvotno lik Hana Sola trebao biti divovski zeleni vanzemaljac s kolosalnim škrgama , moramo biti iskreni i reći da nam je drago da je bilo koji čovjek dobio tu ulogu. Jer film bi zasigurno bio lošiji da nismo dobili kauboja u svemiru, već zelenoškrgo čudovište.

'Sila' je dostupna u svim formatima - IMAX 3d, 4dx 3d, eXtreme 3d, te u Gold class opciji , a karte za 'Ratove zvijezda: Sila se budi' možete kupiti i putem online kupovine.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • MajkeMi 30.12.2015.

    pa nije ni Kurt loš, obojica su fakini, stoji im takva uloga.

  • LiLu 29.12.2015.

    naravno da je savrsen za tu ulogu ,isto tako mislim da ova nova heroina Star Wars_a je fantasticna ,mala je odradila ulogu predobro .

Komentiraj...
Vidi sve komentare