To je to što me zanima!

'Audrey je bila zaprepaštena time da je smatraju ikonom'

Bila je vrlo sramežljiva zbog toliko svjetskog uvažavanja. To je zasigurno nešto u čemu je uživala, ali ona to nije tražila, kazao je sin preminule glumice, Luca Dotti
Vidi originalni članak

Od smrti Audrey Hepburn prošle su 22 godine, no ostala je najveća ikona ljepote u posljednjih 50 godina i jedna od najslavnijih glumica ikad. Njezin sin Luca Dotti (45) kazao je kako Audrey nije vjerovala u to i konstantno je bila iznenađena pozornošću koju je dobivala, piše Daily Mail

- Bila je vrlo sramežljiva zbog toliko svjetskog uvažavanja. To je zasigurno nešto u čemu je uživala, ali ona to nije tražila - kazao je Luca. 

Audrey je od rijetkih koji su tijekom svoje karijere osvojili nagrade Emmy, Grammy, Oscar i dva puta Tony, Luca je rekao kako nikad nije imala 'visoko' mišljenje o svom radu i bila je zaprepaštena da je smatraju ikonom i primjerom na više područja. Glumica se nikad nije podvrgnula estetskim operacijama, no njezin sin kaže kako ga ne bi iznenadile neke manje korekcije da je duže živjela. 

- Bila je jako ponosna i sretna zbog starenja i vjerovala je da žene i muškarci ne bi trebali skrivati taj proces nošenjem mladenačke odjeće ili plastičnim operacijama. To je za nju bilo apsurdno jer je smatrala da postoji dobna granica za sve - kazao je Dotti. Dodaje kako su i jedan od razloga Audreyinog niskog samopoštovanja novinski članci koji ju nisu prikazavali toliko savršenom. 

- Imala je velika stopala, veliki nos i male grudi. Nije uopće bila ono što su smatrali prosječno lijepom djevojkom, osobito muškarci - zaključio je Luca.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • Galeb i ja 09.05.2015.

    Nije imala niti jedan los film ,a bila je zgodn i simpaticna.

  • kokaza5 09.05.2015.

    Predivna žena i glumica. Prava dama.

  • CUKRENA. 07.05.2015.

    E ovo je bila žena i glumica, koja zrači nekom posebnom ljepotom..:))..malo više ovakvih članaka nebi bilo naodmet..

Komentiraj...
Vidi sve komentare