To je to što me zanima!

Auto eksplodirao ispred pulske Arene: Počelo je snimanje krimi serije s Davidom Hasselhoffom

Nije poznato je li glumac i glazbenik osobno stigao u Istru, ali na fotografijama sa seta nekad iznimno popularnog Mitcha ipak nema na vidiku. Ipak, akcije ne nedostaje
Vidi originalni članak

Kriminalistička TV serija 'Ze Network' snima se ovih dana na nekoliko lokacija u Puli, što je u istarskom gradu izazvalo posebnu regulaciju prometa, ali znatiželjne poglede prolaznika. 

Radi se o seriji koja nastaje u produkciji Blue Sky Adriatic, a u kojoj glumi i nekadašnja velika zvijezda serije 'Baywatch' David Hasselhoff (69). 

Nije poznato je li glumac i glazbenik osobno stigao u Istru, ali na fotografijama sa seta nekad iznimno popularnog Mitcha ipak nema na vidiku. 

Snimano je i u neposrednoj blizini pulske Arene, koja je privremeno zatvorena za sve osim članova produkcije. Među atraktivnim materijalima najviše pažnje je izazvalo prevrtanje sportskog automobila prilikom potjere, nakon čega je vozilo završilo u plamenu. 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • tomo100brt 19.10.2021.

    David Hasselhoff je totalno loš glumac i pjevač. Čovjek je radio ono što je volio, a nije bio za to talentiran. Ali je zato ostao zapamćen kao legendaran glumac i to mu čestitam. Uspjeo u nečemu što je volio raditi i bio je uporan u tome, napravio je seriju Spasilačka služba i pokazao da može uz svu lošu glumu napraviti hit. Sva mu čast.

  • zrno soli u glavi 18.10.2021.

    Ja mislio snimaju 1500 ti nastavak Baywatch-a

  • 18.10.2021.

    Jesu ovi normalni😱

Komentiraj...
Vidi sve komentare