To je to što me zanima!

Ava: Ceca je zlato, Karleuša i Seka su srebro, a Nata bronca

Ava Karabatić za srpski Alo! rekla je da nema ništa protiv Vladine veze s Natašom Bekvalac, čiji CD ima u autu. Nataši daje brončanu medalju na srpskoj folk sceni
Vidi originalni članak

Srpski Alo! nazvao ju je 'vlasnicom najvećih bisera' , a malo tko bi im to zamjerio. Ava Karabatić za portal je rekla kako bi voljela pjevati srpskom predsjedniku Tomi Nikoliću. Ne zna, kaže, kakav je čovjek jer se nisu upoznali, ali sigurna je da je dobar kad je već predsjednik. 

Pričala je i o svađi s Vladom Vuksanovićem te još jednom dodala kako nije zaljubljena u njega. Naušnice koje je od njega dobila jako su je razveselile iako, kaže, nije materijalist. Ava kaže da daje svoj blagoslov Vladinoj vezi s pjevačicom Natašom Bekvalac čiji CD ima u autu. ako, kaže, uopće jesu u vezi.

- Znate kako, Ceca je za mene zlato, Karleuša i Seka su srebro, a Nata je bronca - pojasnila je zatim svoj glazbeni ukus.

O sukobima u 'Survivoru' Ava nije htjela pričati, rekla je samo kako joj je jasno da su joj sve natjecateljice zavidjele na finalnoj večeri jer ih je zasjenila svojim izgledom i ponašanjem.

Idi na 24sata

Komentari 162

  • adonis222 16.11.2012.

    Ceca je kraljica :)

  • Helebbb 14.06.2012.

    Moj dragi Bože, kad vidim, da ova studira na našem sveučilištu muka mi dođe!!!! Ja iskreno ne znam jel ona glupa ili se pravi glupa pa zaradi na tome. Nitko ju ne doživljava ni 5% ovdje, a ne znam ni čemu takva halabuka po medijima. Dajte pišite nešto i on nečem normalnom!

  • Ludomore 14.06.2012.

    Ava daj ne moj ti pričati,ok,prebaci se na nivo gavrana Bepa.

Komentiraj...
Vidi sve komentare