To je to što me zanima!

Ava Karabatić dobila posao na televiziji: Plaća joj je 11.000 kn

Vodit će emisije 'Upoznajte Parove' i 'Glamur' koje se emitiraju na televiziji Happy. Svestrana Ava ugovor je potpisala prije dva dana
Vidi originalni članak

Nakon što je početkom tjedna došla u srpski reality show 'Parovi' i napravila pomutnju, Ava Karabatić (31) dobila je i poslovnu ponudu. Naime, vodit će emisije 'Upoznajte Parove' i 'Glamur' koje se emitiraju na televiziji Happy. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Svestrana Ava ugovor je potpisala prije dva dana, a potvrdila nam je i da će joj mjesečna plaća biti 1.500 eura, odnosno nešto više od 11 tisuća kuna. 

- Ovo su bili najkraći pregovori koje smo dosad vodili. S Avom smo se dogovorili za 15 minuta, potpisali ugovor i nazdravili sa šampanjcem. Očekujemo od nje da opravda naše povjerenje, u što ne sumnjam jer je kod nas već radila kao voditeljica - rekli su s Happy televizije za Kurir

Ava je, naime, upoznala kontroverzni par Milijanu Bogdanović (21) i Milojka Božića (74). Iako su mnogi naslućivali da je njihova veza lažna, Karabatić nam kaže da se uvjerila da se par voli. 

Osim što gostuje u realityjima, odnedavno vodi i emisije, Ava je i snimila pjesmu 'Fer igra'. 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 63

  • 12.06.2019.

    To nije pristojno, pisati o tuđoj plaći. Još provjerite koliko troši na šta, provirite i u poštanski sandučić... Možda se približite levelu one jedne babe koju svi imaju u ulici.

  • kormilar 08.06.2019.

    Mama i tata su jako ponosni na nju!

  • 08.06.2019.

    Dajte ljudi ne gurajte novine u dno dna. Čime ovakvo čudo zaslužuje medijsku pažnju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare