To je to što me zanima!

Ava Karabatić o pozivu na sud: 'Na kućnu adresu mi ništa nije stiglo. Ne znam o čemu se radi'

Bivšu reality zvijezdu pozvali su na sud zbog prekršaja Zakona o prebivalištu. Ona i njen otac rekli su nam da nisu znali o čemu se radi
Vidi originalni članak

Bivša reality zvijezda Ava Karabatić (35) je dobila poziv na Općinski prekršajni sud u Splitu zbog prekršaja Zakona o prebivalištu. Na ispitivanje mora doći 4. ožujka, a sud je pokrenuo žurni prekršajni postupak. Razgovarali smo s Avom i njenim ocem Ivicom, koji su nam rekli da nisu znali ništa o prekršaju.

NAŠLA SE U PROBLEMU Avu Karabatić su pozvali na sud

- Mogu reći da sam prvu vijest dobila iz medija jer mi na kućnu adresu ništa nije došlo, nikakva obavijest. Zaista ne znam o čemu se radi - rekla nam je Ava, a na to se nadovezao i njezin otac.

- Mi nemamo pojma uopće o čemu se radi. Ona ništa nije dobila, a kad dobije, onda će znat o čemu se radi - rekao je Ivica.

- Ja poštujem ovu zemlju, poštujem pravila i sve zakone. Međutim, ovdje se stvarno radi o nekom nesporazumu i ništa mi nije došlo - dodala je ona. 

Kako sud navodi u pozivu, Splićanka je dužna do pravomoćnog dovršetka postupka kao i do dovršetka postupka izvršenja odluke o prekršaju, odmah izvijestiti sud o promjeni adrese stanovanja ili namjeri da promijeni boravište. 

- Okrivljenik je dužan osobno pristupiti ispitivanju ili dostaviti pisanu obranu. Ukoliko se okrivljenik ne odazove pozivu i ne opravda izostanak ili ako bude očito izbjegavao primitak poziva, sud će izdati dovedbeni nalog, s time da je okrivljenik dužan snositi troškove svojeg dovođenja i odgode ročišta. Ukoliko se okrivljenik ne odazove pozivu, a njegova nazočnost i ispitivanje nisu potrebni i ne utječu na zakonito i pravilno donošenje presude, postupak će se provesti i donijeti presuda bez njegove nazočnosti. Okrivljenik može sudu dostaviti i pisanu obranu - obavijestila je krajem veljače sutkinja. 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Kokolo Moj 07.03.2024.

    Napon njenog mozga mogo bi napajat CERN postrojenje godinu dana od samo jedne njene misli!

  • Frulla 29.02.2024.

    Ako pošta stiže preko HP... o tome se radi, neće ni stić jer Nepalac ne zna pronaći adresu.

  • 29.02.2024.

    Znam ja 5000 eura 12 sati

Komentiraj...
Vidi sve komentare