To je to što me zanima!

Ava Karabatić pozirala bi gola na otočnom kamenju

SKIDA SE ZA PLAYBOY: Ava Karabatić (21) za časopis će se razgolititi na proljeće. Mašta kako će na fotografijama izgledati kao Cindy Crawford
Vidi originalni članak

Ma ne volim zatvorene prostore, radije bih sjela na neki kamen na nekom otoku i fotografirala se u decentnim erotskim pozama, rekla je novopečena pjevačica. Ava Karabatić (21) prije dva mjeseca dogovorila je snimanje za hrvatski Playboy. Iako se planirala razgolititi samo za srpsko izdanje, jer su “ukusniji”, Ava Karabatić već zamišlja kako će izgledati njezino snimanje.
- Htjela bih izgledati poput Cindy Crawford. Ona mi je mrak i model je poput mene - skromna je Ava. Zaručnik Špiro Miličić (25) zbog Playboya je, kaže, sretniji od nje.
- Rekao mi je da su to fotografije za cijeli život i toga sam svjesna. Zato želim da budu besprijekorne - rekla je Ava, koju je Špiro za Valentinovo iznenadio tretmanom u zadarskom wellnes centru.
- Lijepo nam. Odmaramo se, pijemo šampanjac, a Špiro glumi da je maser pa mi drobi leđa - smije se Ava. Njemu i sebi će za Dan zaljubljenih darovati romantično putovanje na grčki Santorini.

SEKSALI SE U JACUZZIJU U DUBROVNIKU
Meni je super s mojom  Avom i u wellnessu i bilo gdje drugdje, jer mi je svaki trenutak s njom poseban, rekao je njezin dečko Špiro i otkrio da su se jednom prilikom seksali u jacuzziju u Dubrovniku.

Idi na 24sata

Komentari 64

  • vea 15.02.2010.

    Šlapa!!!!

  • šligerdund 14.02.2010.

    De maknite tu kokoš i njenog dečka koji fura pedersko-izbacivački stil.

  • -mrvica- 14.02.2010.

    Dajte radje Gogu i njenog mornara nego ovo dvoje.....bljakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Komentiraj...
Vidi sve komentare