To je to što me zanima!

Ava Karabatić: 'Udajem se za mladog i zgodnog političara'

Otkrila je da je jako uzbuđena zbog izlaska autobiografije te da već dva dana zbog toga nije spavala. Njezin otac izjavio je da je jako ponosan na svoju kćer i rekao da je ona njegov smisao života
Vidi originalni članak

Ava Karabatić (28) u Opatiji je promovirala svoju autobiografiju 'Ja, nomad' te pročitala ulomke iz knjige. Čitateljima je u knjizi otkrila kako je izgledalo njeno poziranje za Playboy i na što je potrošila novac od honorara, zbog čega se odlučila na korekciju uklanjanja podočnjaka i druge tajne koje je godinama skrivala.

PREDSTAVLJANJE KNJIGE POGLEDAJTE OVDJE:

- Meni nikad ništa nije prešutjela, mogu jamčiti da je sve iz knjige istina. Možda bi mi bilo draže da mi neke stvari nije rekla - kaže Avin otac.

Otkrila je da je jako uzbuđena zbog izlaska autobiografije te da već dva dana zbog toga nije spavala. Njen otac rekao je da je izninimno ponosan na svoju kćer.

- Ona je moj smisao života od kad se rodila - rekao je i dodao kako postoje dvije Ave, odnosno ona koju gledamo na televiziji i ona koju on poznaje. Rekao je kako je njegova kći dobro odgojena djevojka koja često izlazi van bez šminke i ima dobre manire.

- Ja ne živim njen život, ali uvijek sam tu - kaže i dodaje kako smatra da nije loše što je uvijek uz nju.

Prije nego što je pročitala ulomke Ava je otkrila da će se 18. veljače udati za mladog i zgodnog političara.

- Vidjet ćemo hoće li trajati 24 sata, ali bolje to nego čak četiri propale zaruke koje su iza mene - našalila se Ava i objasnila kako je ipak riječ o Splitskom karnevalu.

POGLEDAJTE VIDEO: Prisjetimo se, Ava Karabatić pozirala u tunelu

Idi na 24sata

Komentari 80

  • cornelie 15.02.2017.

    Sigurno ide u Srbiju di drugdje

  • 15.02.2017.

    Kada ostari biti će kao Donatella Versace

  • sandstorm 14.02.2017.

    Da hoce kakvog talibana naci da je zamota i zacepi usta...

Komentiraj...
Vidi sve komentare