To je to što me zanima!

Ava: Najgore u životu sam prošla, sad se nadam boljem

Avi Karabatić (24) u sinjskom klubu tinejdžeri su za stol poslali buket s 18 ruža i bocu šampanjca povodom njezina rođendana. Nije skrivala koliko se oduševila
Vidi originalni članak

Tri dana slavim, ne mogu doći k sebi. Prvo sam bila u Sinju, pa u Zadru, a poslije smo kod mene jeli kolače, uzbuđena je bila starleta koja je proslavila 24. rođendan.

Studentica je bila oduševljena poklonom sinjskih tinejdžera. Oni su atraktivnoj televizijskoj zvijezdi za stol u noćnom klubu poslali veliki buket s 18 ruža i bocu šampanjca.

- Ne mogu vjerovati da tako dobro kotiram kod mladih dečki - oduševljena je Ava čije je srce, naglašava, ipak zauzeto. Kaže kako ima “prijateljsku simpatiju” s kojom se već dulje gleda. Nije joj čestitao rođendan, no poruku točno u ponoć poslao joj je Vladimir, simpatija iz “Survivora”. To Ava smatra znakovitim.

Kako kaže, samo njezini najbolji prijatelji znaju da “kao prava Bikica voli da joj se čestita točno u ponoć”. Dodaje kako se nada da će joj ova godina biti uspješnija od prošle jer je lani završila na optuženičkoj klupi. Sudili su joj za ucjenjivanje sveučilišnog profesora Živka Nižića. Tražila je 9000 eura. Ava i majka Sanja su oslobođene, a starletin tadašnji dečko Špiro Miličić osuđen je na dvije godine i sedam mjeseci.      

Idi na 24sata

Komentari 96

  • Wong Fei hung 23.05.2012.

    mala si je sama kupila šampanjac i ruže, dala ga klincima da joj u određenom trenutku predaju - kao oni su joj poklonili hahah...kako jadno, ali razumljivo...svasta ljudi rade, samo da bi se pisalo o njima...

  • konkubina81 23.05.2012.

    Parni broj ruža se daje mrtvima a neparni živima.

  • iraMoro 23.05.2012.

    ima se meže se....vala dragom bogu...

Komentiraj...
Vidi sve komentare