To je to što me zanima!

Ava plešući 'pala', a nosila reviju s Aleksandrom Grdić

Razgovarale su na nagovor Avina menadžera Senada Hasića. Grdić tvrdi kako se ne sjeća da je Avi otkazala nastup. Ava je uzbuđeno zapjevala...
Vidi originalni članak

Nisam se s njom pomirila jer se nismo ni posvađale. Ne poznajemo se, pa mi nije jasno što me Aleks uopće uzimala u usta, rekla je uzbuđena Ava (22). Starleta je s Aleksandrom Grdić (29) u subotu navečer u zadarskom klubu Medussa nosila reviju kupaćih kostima. Ispočetka se nisu ni pogledale, ali su kasnije pokušale razriješiti spor o nastupanju na reviji u Milni na Braču. Razgovarale su na nagovor Avina menadžera Senada Hasića. Grdić tvrdi kako se ne sjeća da je Avi otkazala nastup. Nakon revije Ava Karabatić je zapjevala. Penjala se na šank, a dok se izvijala na podiju spotaknula se i 'pala' jer je kako kaže, to dio njezine koreografije.
- Pjevam uživo na playback – rekla je Ava, koja je naučila tekst svoje pjesme jer je svaki dan sluša u autu. Njezin nastup pogledao je i Ante Gotovac, koji je počeo suradnju s Avinim menadžerom Senadom.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • Liquid 04.07.2010.

    Ma niste prikazali sve slike kada je pjevala!!! Ima na Tportalu, pogledajte slike 4 i 5, pao sam sa stolice od smijeha... xD http://www.tportal.hr/showtime/estrada/75674/Ava-Karabatic-pjevala-na-koljenima.html

  • sprinterica 04.07.2010.

    ova ava je stvarno sirotica meni ju je žao jer na njenoj gluposti netko dobro debelo zarađuje lovu

  • ludilo27 04.07.2010.

    hahahhaha...pa ja cu svisnut od smijeha....spotakla se i pala,jer je to dio njene koreografije, a još i pjeva uživo uz playback...joooj, ovo je sad već previše...ma ovako nešto se ne može žaliti,ne,ne....hahah, dio koreografije..:-)))

Komentiraj...
Vidi sve komentare