To je to što me zanima!

Avril Lavigne u vezi sa sinom milijardera, gledali su prstenje

Zajednički prijatelji Phillipa i Avril su ih upoznali prije nekoliko mjeseci, a u utorak navečer su ih paparazzi uhvatili ispred izloga s prstenjem. Strani mediji već nekoliko mjeseci nagađaju da je par u vezi
Vidi originalni članak

Pjevačicu Avril Lavigne (34) krenulo je na poslovnom planu, a čini se da joj cvate i ljubavni život. Nakon dugogodišnje pauze zbog lajmske bolesti, objavila novu pjesmu 'Head Above Water', a u život joj je ušao i novi muškarac

Kanadska pjevačica prošetala je Beverly Hillsom s Phillipom Sarofimom (32), biznismenom i sinom milijardera Fayeza Sarofima (89) koji je drugi najveći dioničar energetske kompanije iz Houstona, Kinder Morgan. 

Zajednički prijatelji Phillipa i Avril su ih upoznali prije nekoliko mjeseci, a u utorak navečer su ih paparazzi uhvatili ispred izloga s prstenjem. Tijekom shoppinga gradom, oboje su bili uobičajeno, ležerno odjeveni.

Strani mediji već nekoliko mjeseci nagađaju da je par u vezi jer su ih krajem svibnja vidjeli u Italiji na romantičnom odmoru na jezeru Como

Avril iza sebe ima dva propala braka. Prvi s glazbenikom Deryckom Whibleyem (38) trajao je četiri godine, a s frontmenom Nickelbacka Chadom Kroegerom (43) raspao se 2015. dok se borila s bolešću.

- To su bile najgore godine mog života jer sam prošla kroz fizičke i emocionalne borbe. Uspjela sam pretvoriti sve to u glazbu na koju sam ponosna - napisala je Avril nedavno u otvorenom 'pismu' svojim obožavateljima. 

Pjesmu 'Head Above Water', koju je objavila sredinom rujna, napisala je u krevetu tijekom jednog od najstrašnijih trenutaka u svom životu. 

- Pomirila sam se s tim da ću umrijeti, osjećala sam da mi se tijelo gasi. Kao da se utapam, tonem i samo se trebam gurnuti gore da uhvatim zraka - rekla je pjevačica.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • LiLu 08.11.2018.

    jedna od najpopularnijih teorija zavjere je da je Avril mrtva vec 5,6 god i da umjesto nje gledamo dvojnicu ,covjece kako izgleda tmn pocinjem vjerovat u to :d

  • 08.11.2018.

    Lik malo baca na mesarskog šegrta.

  • 08.11.2018.

    Pa neće valjda biti u vezi sa vodoinstalaterom, mesarom ili pak kvazi novinarom nekog tamo žutog portala !!

Komentiraj...
Vidi sve komentare