Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
6 komentara

Avril Lavigne u vezi sa sinom milijardera, gledali su prstenje

Zajednički prijatelji Phillipa i Avril su ih upoznali prije nekoliko mjeseci, a u utorak navečer su ih paparazzi uhvatili ispred izloga s prstenjem. Strani mediji već nekoliko mjeseci nagađaju da je par u vezi

Foto: Instagram/kolaž
6 komentara

Pjevačicu Avril Lavigne (34) krenulo je na poslovnom planu, a čini se da joj cvate i ljubavni život. Nakon dugogodišnje pauze zbog lajmske bolesti, objavila novu pjesmu 'Head Above Water', a u život joj je ušao i novi muškarac

Kanadska pjevačica prošetala je Beverly Hillsom s Phillipom Sarofimom (32), biznismenom i sinom milijardera Fayeza Sarofima (89) koji je drugi najveći dioničar energetske kompanije iz Houstona, Kinder Morgan. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

More paparazzi 😎 please credit @avrillavigne with her boyfriend Beverly Hills #LittleBlackStars #avrillavigne

A post shared by Avril Lavigne life (@avrillavigne.life) on

Zajednički prijatelji Phillipa i Avril su ih upoznali prije nekoliko mjeseci, a u utorak navečer su ih paparazzi uhvatili ispred izloga s prstenjem. Tijekom shoppinga gradom, oboje su bili uobičajeno, ležerno odjeveni.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

More paparazzi 😎 please credit @avrillavigne with her boyfriend Beverly Hills #LittleBlackStars #avrillavigne

A post shared by Avril Lavigne life (@avrillavigne.life) on

Strani mediji već nekoliko mjeseci nagađaju da je par u vezi jer su ih krajem svibnja vidjeli u Italiji na romantičnom odmoru na jezeru Como

Avril iza sebe ima dva propala braka. Prvi s glazbenikom Deryckom Whibleyem (38) trajao je četiri godine, a s frontmenom Nickelbacka Chadom Kroegerom (43) raspao se 2015. dok se borila s bolešću.

Pre-Grammy Gala & Salute To Industryicons With Clive Davis - LA | Autor: Hahn Lionel/Press Association/PIXSELL Foto: Hahn Lionel/Press Association/PIXSELL

- To su bile najgore godine mog života jer sam prošla kroz fizičke i emocionalne borbe. Uspjela sam pretvoriti sve to u glazbu na koju sam ponosna - napisala je Avril nedavno u otvorenom 'pismu' svojim obožavateljima. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🖤 @billboard

A post shared by Avril Lavigne (@avrillavigne) on

Pjesmu 'Head Above Water', koju je objavila sredinom rujna, napisala je u krevetu tijekom jednog od najstrašnijih trenutaka u svom životu. 

- Pomirila sam se s tim da ću umrijeti, osjećala sam da mi se tijelo gasi. Kao da se utapam, tonem i samo se trebam gurnuti gore da uhvatim zraka - rekla je pjevačica.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Avril Lavigne (@avrillavigne) on

Meghan Markle nakon udaje za princa Harryja ne prima nikakvu plaću: Od čega onda živi 'princeza'?

Naši partneri pišu
Message