To je to što me zanima!

Babogredac o Stavrosu i CMC-u: 'Ako ne bude mogao doći uživo, smislit ćemo nešto i snimiti ga'

Teško mu je, no bori se. Bolest mu je bila veliki šok, kaže direktor Croatia Recordsa o prijatelju Jasminu, koji boluje od raka kostiju
Vidi originalni članak

On je moj dugogodišnji prijatelj i ekskluziva na festivalu. Računamo na njegov nastup u lipnju, govori nam Želimir Babogredac (70), direktor Croatia Recordsa.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na službenim stranicama CMC festivala, koji će i ove godine biti u Vodicama, 9. i 10. lipnja predstavit će se 46 izvođača, među kojima i Jasmin Stavros (69). Pjevač redovito nastupa na toj glazbenoj manifestaciji, ali s obzirom na to da se bori s rakom kostiju i trenutačno se nalazi na zračenju, pitali smo Babogredca je li Stavrosov nastup upitan.

- Ako ne bude mogao uživo nastupiti na festivalu, naš je plan snimiti ga dan ranije i snimku pustiti na festivalu - kaže direktor.

Stavrosovi prijatelji nadaju se pozitivnom ishodu cijele situacije.

- Čuo sam se s njim nedavno. Teško mu je, no bori se. Bolest je bila veliki šok za njega. Sad je na zračenju, pa slijedi pauza te ponovno zračenje - dodaje Babogredac.

Stavros bi na festivalu trebao nastupiti s mlađim kolegom Draženom Filjevićem Dadom, a izveli bi pjesmu ''Luda noć''.

Tjednima je u bolnici Stavros će u lipnju pjevati na CMC festivalu? 'Velika smo mu podrška i zato smo ga uvrstili'

- Ne vjerujem da ćemo nastupiti na festivalu, mislim da će samo premijerno pustiti naš videospot - rekao nam je Dado. Glazbenicima je ''Luda noć'' drugi duet, prije su snimili novogodišnju pjesmu ''Nova je godina''.

- Prekrasno je raditi sa Stavrosom jer je veliki profesionalac. On je sjajan mentor i mi mu svi želimo brz oporavak - rekao je.

Prije malo više od dva tjedna doznali smo kako su Stavrosa iz Vinogradske bolnice premjestili u KBC Rebro u Zagrebu, gdje nastavlja liječenje. Premjestili su ga na njegov zahtjev, ali i prema preporuci liječnika.

- Pacijent se nalazi kod nas na liječenu. Kao i za svakog pacijenta, činimo sve kako bismo mu pomogli u oporavku. Trenutačno prima zračenje, a o ostalim detaljima liječenja ne mogu govoriti - rekao nam je tad ugledni zagrebački specijalist radioterapije i onkologije, prof. dr. Fedor Šantek.

Neslužbeno smo doznali kako Stavros trpi jake bolove, ali je vrlo optimističan i vjeruje u oporavak. Da ima karcinom kostiju, otkrio nam je krajem ožujka. Rekao je i da je u fazi borbe za život.

DRŽ SE, LEGENDO Jasminu Stavrosu bol popušta, ide na zračenja. Čak je zapjevao medicinskim sestrama...

- Sve me boli, leđa najviše. Stalno sam u bolnici, nisam išao doma. Loše se osjećam. Svakakve lijekove protiv bolova mi daju, nešto pomogne, a nešto ne - rekao nam je tad.

Pjevač je zvučao umorno, iscrpljeno, ali i optimistično. Bilo mu je jako žao što je morao otkazati koncerte, iako su mu svi govorili da je njegovo zdravlje sad najvažnije.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Morty Addams 19.04.2023.

    Ako doista želite, ne trebate izmišljati toplu vodu koju već svi odavno koristimo

  • Magnolija🇭🇷 19.04.2023.

    Staki samo ti budi dobro❤️

  • banmla 19.04.2023.

    To je preseravanje čovjek je teško bolestan

Komentiraj...
Vidi sve komentare