To je to što me zanima!

Baby iz 'Prljavog Plesa' iskreno: 'Bila sam zaručena za Deppa i Brodericka u istom mjesecu...'

Drew Barrymore pitala je Jennifer Grey je li istina da ju je Johnny zaprosio nakon nekoliko godina veze. Grey joj je na to odgovorila da je bilo 'još gore od toga' jer je istovremeno bila zaručena i za Matthewa
Vidi originalni članak

Bila sam zaručena za Matthewa Brodericka (60) i za Johnnyja Deppa (58) u istom mjesecu. Priznala je glumica i spisateljica Jennifer Grey (62) tijekom gostovanja u emisiji Drew Barrymore (47).

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naime, glumica Drew pitala je Jennifer je li istina da ju je Johnny Depp zaprosio nakon nekoliko godina veze. Grey joj je na to odgovorila da je bilo 'još gore od toga' jer je istovremeno bila zaručena i za Matthewa Brodericka.

Dodala je kako je mislila da ju je Bog izvukao iz jedne teške situacije i odveo ju Deppu. 

-  Johnny je bio tako lijep, to je bilo gotovo neljudski - izjavila je zvijezda filma Prljavi Ples.

Show Glumica iz 'Prljavog plesa' plakala je zbog Swayzeja...

Istaknula je da su ona i Johnny u to vrijeme bili mladi.

- Za mene je on bio odgovor na moje probleme. Bio je drag, pun ljubavi, romantičan, lud za mnom i lijep. Imala sam očajničku potrebu da se vratim nečemu poput toga - priznala je Grey.

Dotaknule su se glumice i Madonnine (63) pjesme Express Yourself. Drew je Jennifer pitala je li istina da je pop ikona taj singl napisala o njoj.

- Bilo bi čudno od mene da kažem da je to rekla samo meni, ali to je rekla svima. Tada smo bile jako bliske. Ona je baš bila prekinula sa Seanom Pennom, ja sam prekinula s Matthewom - priznala je Grey.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • bree77 13.05.2022.

    Počela ona nešto iskakati u zadnje vrijeme.....a nitko ju ne traži i ne pita.

  • 13.05.2022.

    Iz Mire tri vraga vire 😅

Komentiraj...
Vidi sve komentare