To je to što me zanima!

Backstage na dodjeli Oscara: I Batman se družio sa slavnima

Julianne Moore pustila je suzu čim je sišla s bine. McConaughey joj je prvi čestitao na nagradi. Zoe Saldana uživala je u nastupu Rite Ore, a za J. Lo svi su se okretali
Vidi originalni članak

Za ulogu Alice Howland u filmu 'Still Alice', Julianne Moore osvojila je Oscara za najbolju glumicu. Crvenokosa ljepotica toliko je bila dirnuta zbog osvojene nagrade da nije mogla sakriti suze. Naravno, tek nakon što je na pozornici održala dirljivi govor i krajnje 'skulirano' zahvalila svima kojima je trebala. Emocije je pokazala u backstageu dok je nesigurnim korakom hodala kamo ju je Matthew McConaughey vodio.

Instagram

Zahvaljujući društvenim mrežama, svijet sada zna i kako izgleda atmosfera u backstageu na dodjeli Oscara. Možemo vidjeti kako se zvijezde zabavljaju, koliko su uzbuđene i kako se pripremaju za svoj veliki trenutak. Svaki je trenutak poseban i svatko ga doživljava na svoj način. 

Instagram

U backstageu ne nedostaje razgovora, zbijanja šala i smijeha, ali ni popravljanja kravata, odijela, frizura... jer kad se zvijezde popnu na binu, sve mora biti savršeno.

Instagram

Idi na 24sata

Komentari 3

  • kokaza5 23.02.2015.

    Za J. Lo i ja sam se okretala !

  • RollingTeleport 23.02.2015.

    sjajno

Komentiraj...
Vidi sve komentare