To je to što me zanima!

Badrić postala vegetarijanka: Prirodno mi je došlo, a sada se osjećam odlično i nisam umorna

Pjevačica često objavljuje fotke na kojima izgleda prelijepo, a zbog toga dobiva mnoštvo pohvala obožavatelja. S obzirom na to da je prošle godine održala zadnji veliki koncert s njima komunicira putem interneta
Vidi originalni članak

Prije kad bih znala pojesti komad mesa, onda bih dva sata odspavala, a sada sam čila, mila, vesela. Čak mi je i maserka rekla da mi je bolji tonus kože, izjavila je za Novu TV pjevačica Nina Badrić koja je u potpunosti promijenila neke životne navike što su primijetili i pratitelji na društvenim mrežama. 

POGLEDAJTE VIDEO 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Pa to mi je prirodno nekako došlo. Super mi je, osjećam se bistro, zdravo, odlično i nisam umorna - dodala je Nina, koja već neko vrijeme ne jede meso.

Pjevačica često objavljuje fotke na kojima izgleda prelijepo, a u komentarima dobiva mnoštvo pohvala obožavatelja. 

S obzirom na to da je prošle godine 7. ožujka održala zadnji veliki koncert pred publikom zbog pandemije korona virus, Badrić s pratiteljima najčešće komunicira preko društvenih mreža.

NA IZLOŽBI DIMITRIJA POPOVIĆA Nina će biti biblijska Elizabeta: 'Vjera mi je na prvom mjestu...'

- Ovo su teška vremena za sve, ne samo za nas glazbenike. No mi smo jedini od početka ‘lockdowna’ ostali bez ikakve mogućnosti za rad. Prihvatila sam situaciju takva kakva je i ne zanosim se time da ćemo početi raditi do sredine iduće godine. Ova situacija je iskristalizirala osobe i odnose. Izvukla je pravo lice ljudi. Tko je bio dobar, taj je još bolji, a tko je zao, to više ne može skriti - komentirala je Nina na početku ove godine u intervjuu u kojem se osvrnula na pandemiju koja je pokosila svijet. 

Idi na 24sata

Komentari 50

  • Suncokretic 09.07.2021.

    Presla na krumpire

  • 02.07.2021.

    I bolje ti je, u rlt nisi ka na slikama,..ima te bome "priko gu*ice".😄

  • skija 02.07.2021.

    Ninica kak Vili,samo morate paziti sa tableticama da cika viliju srce ne pukne🤣🤣🤣

Komentiraj...
Vidi sve komentare