To je to što me zanima!

Bahra iz 'Ljubav je na selu' će po prvi put slaviti Uskrs: 'Otići ću na misu i blagoslov hrane'

Prošle godine primila je sva tri sakramenta te će ove godine Uskrs slaviti kao kršćanka. Nedavno je, zbog teške životne situacije, rekla u afektu da će iseliti iz Hrvatske, no prijateljicu i mačka ipak ne može ostaviti
Vidi originalni članak

 Bahra Zahirović, kandidatkinja nekoliko sezona showa 'Ljubav je na selu' ove godine će po prvi put slaviti Uskrs kao kršćanka. Prošle je godine u lipnju primila sva tri sakramenta, krštenje, prvu pričest i svetu potvrdu. Tada je ispričala kako je bila jako ponosna i sretna te dodala da još nedostaje samo 'ženidbeni sakrament'. Za RTL je sada otkrila što će se naći na njenom stolu u nedjelju, ali i s kim će provesti Uskrs. 

- Želim ga provesti što sretnije i što ljepše. Pripremit ću jaja u lukovici, a na mom stolu će se naći mladi luk i šunkica. Otići ću na misu i blagoslov hrane - rekla je. 

Želi napraviti savršeni ručak, a dan će provesti s prijateljicom i mačkom Mikijem. 

- Neću nigdje putovati, hoću u miru provesti Uskrs - dodala je. 

PODRŽALA PJEVAČICU Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Nedavno se proširila vijest da zbog teške životne situacija odlazi iz Hrvatske, a tada je Bahra za 24sata rekla da ne bi mogla ostaviti svoju bolesnu prijateljicu i mačka. 

TEŠKO JOJ JE Bahra iz 'Ljubav je na selu': 'Ne odlazim iz Hrvatske! Ne mogu ostaviti svog mačka Mikija...'

- Rekla sam u afektu da odlazim i odustajem od humanitarne inicijative. Zaboljeli su me ružni komentari ljudi koji me ne poznaju. Dosta mi je bezobraštine - rekla nam je tada. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU ZABAVNO EDUKATIVNOG SHOWA 'TKO JE KRIV?'

Idi na 24sata

Komentari 5

  • GolaBanana 31.03.2024.

    Bahro na cemu si ti

  • Comi 30.03.2024.

    Bahro..Ramazan ti je.

  • lanai goga 30.03.2024.

    Bilo bi joj bolje da se primi posla nego sto je svaki dan na portalu i mi ostali idemo u crkvu na blagoslov itd vec je potala iritantna iskace iz 24 sata ko iz pastete jedino ako nije kod vas u radnom odnosu bahra odljepi se s portala dosta te vise

Komentiraj...
Vidi sve komentare