To je to što me zanima!

Bahra: 'Uvrijeđena sam što nas tri nije zvao na vjenčanje da mu pir početnog života ispratimo'

Vijest o vjenčanju Marijana i Patty nije sve oduševila, djevojke koje su provele vrijeme na njegovoj farmi nisu baš skočile čestitati. Radmila se prva ustala, a na nagovor voditeljice sreću su im poželjele Bahra i Mara
Vidi originalni članak

Na posljednjem okupljanju 13. sezone 'Ljubav je na selu', kandidati i farmeri su imali priliku vidjeti kako je bilo na drugim imanjima, a vijest da se Marijan (70) oženio nije sve oduševila. Naime, njegove kandidatkinje, Bahra, Mara i Radmila, nisu bile nimalo sretne što se farmer oženio bez njihova znanja. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Prije nego što je ušetao najstariji farmer Marijan sa četvrtom suprugom, Tajlanđankom Patty, kandidati su pogledali kratku snimku njihovog vjenčanja, a Bahra, Rada i Mara popratile su je uz nekoliko podrugljivih komentara.

LJUBAV JE NA SELU Neven priznao da bi odabrao Marijanu da mu je uzvratila poljubac: 'Ne ide to preko noći'

- Uvrijeđena sam zbog toga što nas nije dostojno sve tri pozvao na prisustvo njihova vjenčanja da ga na taj njegov pir početnog života ispratimo dostojno. On je nas smatrao kao da smo mi nedostojne - rekla je Bahra

- Cure mi nemaju što zamjeriti. Ja sam možda bio malo od početka neiskren, ali ispalo je kako je ispalo i ja sam sretan - priznao je Marijan.

Rada je odlučila prva čestitati i poljubiti Marijana, samo da vidi reakciju njegove mladenke. Na nagovor voditeljice, Bahra i Mara su im poželjele sretan brak do kraja života.

Idi na 24sata

Komentari 38

  • Željana2021 01.06.2021.

    Sad će Bahra i u 14 sezonu šoa.

  • zaladilo 26.05.2021.

    Vidi se da je bakra alokventna i givori jezikun naroda iz kojeg dolazi ,mediji je umislili da je populatna i poželjna,ko nisko pada visoko leti!

  • goran13 26.05.2021.

    sve sama bagra i neradnici

Komentiraj...
Vidi sve komentare