To je to što me zanima!

Bajaga dobio unučicu, njezino ime znači 'ona koja dominira': 'Sve mi je opuštenije u životu...'

Supruga Bajaginog sina djevojčicu je rodila još 27. prosinca, ali javnost to nije ranije saznala. Ime koje su joj nadjenuli je hebrejskog porijekla, a izvedeno je od riječi Sarai
Vidi originalni članak

Momčilo Bajagić Bajaga, legendarni glazbenik i frontmen grupe 'Bajaga i Instruktori' u 62. godini dobio je unučicu

POGLEDAJTE VIDEO 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Malena djevojčica na svijet je stigla još krajem prošle godine, no Bajaga je tu informaciju s javnosti podijelio tek sada u razgovoru za Novosti.rs.

- Postao sam djed - potvrdio je i dodao: 

- Imam lijepu unuku Saru i sada mi je sve opuštenije u životu. Daleko od toga da sam krio da sam postao djed, nego, jednostavno, izbjegavam pričati o privatnom životu. 

Supruga Bajaginog sina djevojčicu je rodila 27. prosinca. Ime koje su joj nadjenuli je hebrejskog porijekla, a izvedeno je od riječi Sarai. Značenje imena Sara je ona koja dominira; koja je važna; žena koja upravlja i vlada; žena visokog ranga. Također, Sara je vrlo popularno ime u Hrvatskoj. 

IZNENADIO SVE, ALI POSTOJI RAZLOG Bajaga otkrio zanimljivu tajnu, studirao je nuklearnu fiziku: 'Stvarno me to nije zanimalo...'

Sin pjevača, Marko Bajaga rođen je 1990. godine, a oženio je dugogodišnju ljubav Emiliju. U djetinjstvu je trenirao košarku, a kasnije su ga zanimali sport i medijsko novinarstvo. Ipak, za vrijeme upisa studija odlučio se za kazališnu produkciju. 

POGLEDAJTE I NOVU EPIZODU SHOWA TARIK I BUKI I SUDJELUJTE U NAGRADNOJ IGRI ZA PUTOVANJE:

Idi na 24sata

Komentari 3

  • 12.02.2022.

    Objašnjavate nam obično ime Sara ko da je na klinkogskom nazvana. Ime ko ime, nije njegovo unuče jedina Sara u ovom našem selu od Balkana.

  • Aktivirani Korisnik 12.02.2022.

    Nije ni sin zasluzio biti, a kamoli djed

  • POMOCNI RADNIK 12.02.2022.

    da ne razmisljate da i njoj date ulicu u zagrebu..

Komentiraj...
Vidi sve komentare