To je to što me zanima!

Bajaga i Instruktori predvodit će izvođače Tuluma u Splitu

Nastup u Spaladiumu bit će Bajagin dugoočekivani povratak u Dalmaciju. Bajagi i Instruktorima u Spaladium Areni 7. studenog pridružit će se i grupa Silente
Vidi originalni članak

Bajaga i Instruktori uz grupu Silente predvode popis izvođača Tuluma koji će se održati u splitskoj Spaladium Areni u subotu 7. studenog.

Kombinacija Bajaga i Silente nastupit će u Velikoj dvorani Doma sportova 24. listopada, da bi se dva tjedna kasnije ukazali pred splitskom publikom koja je na prošlogodišnjem Tulumu u Gripama (sa S.A.R.S.-om, Brkovima i opet Silenteom) pokazala da je itekako gladna ovako velikih koncerata. 

Nastup u Spaladiumu bit će Bajagin dugoočekivani povratak u Dalmaciju. Vlasnici jednog od najprodavanijeg domaćih albuma 2015. godine, 'Neće rijeka zrakom teći', od samog početka uživa veliku popularnost u Dalmaciji. 

Silente su u protekle dvije godine od pop rock senzacije došli do statusa jednog u najjačih i najtraženijih hrvatskih bendova, a sve sa samo dva objavljena albuma. Debi 'Lovac na čudesa' iznjedrio je velike hitove 'Terca na tišinu', Morski ljudi, morske žene' i 'Još jednom', a istim putem nastavio je nasljednik 'Neće rijeka zrakom teći' s istoimenim singlom, pobjedničkom pjesmom Zagrebačkog festivala Čudna ili čudesna' te još pregršt novih potencijalnih uspješnica.

Uz Bajagu I Silente na splitskom Tulumu će nastupiti I treći bend kojeg ćemo naknadno objaviti.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • slalugari 02.07.2015.

    Ali nikada mi nije bilo jasno Bajaga i instruktori instruktori voznje ili?Dali je bajaga pa struci instruktor voznje?

  • zloćo 01.07.2015.

    I to bu bil tulum , kaj ga bu bajaga predvodil .

Komentiraj...
Vidi sve komentare