To je to što me zanima!

Bajka: Mariah i Nick zatvorili Disneyland da obnove zavjete

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Mariah je za proslavu postala Pepeljuga i na prijem je stigla u kočiji izrađenoj u obliku bundeve. U raskošnoj haljini hodala je do oltara u pratnji supruga i djece
Vidi originalni članak

Prošle godine zavjete su obnovili na vrhu Eiffelova tornja u Parizu. I ove godine Mariah Carey (43) i Nick Cannon (32) potrudili su se da zavjete obnove u velikom stilu, uz obilje, luksuz i najveće ekstravagancije koje čovjek može zamisliti. 

Diva je po peti put do oltara odšetala u kalifornijskom Disneylandu. Par je, naime, na jedan dan zatvorio cijeli zabavni park kako bi si ponovno rekli 'Uzimam'. Mariah je za proslavu postala Pepeljuga i na prijem je stigla u kočiji izrađenoj u obliku bundeve. U raskošnoj haljini s dugim šlepom hodala je do oltara u pratnji supruga i njihovo dvoje djece, Moroccana i Monroe. 

Mariah se pobrinula da i ova proslava bude zaista posebna i glamuroznija od prethodne. Za prijem je dala izraditi bukete od nekoliko tisuća bijelih ruža, na glavi je imala dijamantnu tijaru, a i njena kći bila je odjevena poput malene princeze. 

Carey i Nick vjenčali su se 30. travnja 2008. na njenom imanju na Bahamima nakon samo šest tjedana veze. Zavjete su obnovili u Las Vegasu, u bolnici kad je Mariah rodila njihovu djecu te u Parizu. 

Idi na 24sata

Komentari 31

  • lollypop_1 02.05.2013.

    na kojoj li je drogi...

  • Stevi 02.05.2013.

    ljudi!!!!!!!!!!!!!!!!!bolje je biti voljen i sretan jednu godinu...nego nesretan cijeli život!

  • Freeda 01.05.2013.

    Kad mogu nek rade sto ih volja,pa nisu nikoga ubili..bitno da se ljudi vole,à valjda se vole...

Komentiraj...
Vidi sve komentare