To je to što me zanima!

Baka i Knjaz kreću u pohod na glamurozni Cannes

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Robert Knjaz vodi baku Slavicu na filmski festival u Cannesu kako bi upoznala najveće zvijezde filma. Baka je već zasjala na milanskoj reviji mode
Vidi originalni članak

Baka Slavica s Trešnjevačkog placa nastavlja osvajati svjetski jet-set. Prije godinu i pol dana Robert Knjaz odveo ju je na Tjedan mode u Milano gdje je prošetala pistom s poznatim manekenkama, a sad će ju upoznati i sa svijetom filmskoga glamura. Knjaz, baka Slavica i stručnjak za vina Radovan uskoro kreću u Cannes.
- Brad Pitt i Angelina obećali su da će nas uvesti na najbolje tulume, a za one ostale računamo na bakin neodoljivi šarm koji otvara sva vrata. Dovoljno je da redaru kaže: 'Sinek, daj me pusti’ - rekao je Knjaz. Baki će priuštiti i vožnju francuskom rivijerom u kabrioletu. Kako se Radovan, koji će u Cannesu predstaviti svoj debitantski filmski uradak radnog naslova “Cura kopa vinograd”, ne bi osjećao zapostavljenim, Robert Knjaz i ekipa planiraju radni posjet najvećem vinaru u Provansi.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Helena_Zg 11.05.2008.

    Ma ne pričaj gluposti! Knjaz je car,\"Koledžicom po svijetu\" je najbolja emisija koja postoji i baš je zanimljivo to kako idu po zemljama!

  • mistery 11.05.2008.

    bezveze

Komentiraj...
Vidi sve komentare