To je to što me zanima!

Baka Marija Kirin: Sretna sam kao da se unuk baš meni rodio

Kad je saznala da je Kate rodila, otvorila je bocu traminca koju je godinama čuvala i popila čašu kraljeviću u zdravlje. Najveća joj je želja otići na djetetovo krštenje
Vidi originalni članak

Baka Marija Kirin (88) iz Slavonskog Broda molila se svaki dan da porođaj prođe dobro. Proći će cijelu Hrvatsku da pronađe najljepšu čestitku koju će poslati kraljevskom paru. 

Kad je saznala da je Kate rodila, otvorila je bocu traminca koju je godinama čuvala i popila čašu kraljeviću u zdravlje. Najveća joj je želja otići na djetetovo krštenje. 

Bila je i na njihovu vjenčanju u Londonu prije dvije godine te im je još tada poželjela 12-ero djece. Baka vojvotkinju i vojvodu od Cambridgea voli kao svoju unučad.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • bebi55 24.07.2013.

    A da li će staviti nešto pod jastuk - hoće, ne brini se.

  • bebi55 24.07.2013.

    Baka Marija je veliki čovjek, nesebično pomaže svima, veseli se svakom uspjehu - naravno da je novinari poznaju i poštuju, znali su da je bila na vjenčanju - ići će i na krstitke - bit će to vijest. A da li će staviti nešto pod jastuk - hoće, ne brini se.

  • Iridessa 24.07.2013.

    Mene zanima kako je ova vijest došla do novinara?!Jel' ona sama nazvala i rekla"Hej,ja se jako veselim što je Kate rodila!!" pa ste ju išli snimati..ili je stalno pod budnim okom paparazza?! :-)))

Komentiraj...
Vidi sve komentare