To je to što me zanima!

Baka Prase se hvali uplatnicom: Platio je 65.000 kuna poreza...

Sirotinjski, ali pošteno, napisao je Bogdan u opisu fotografije uplatnice, dok sjedi u svom skupocjenom Lamborghiniju. Mnogi pratitelji komentirali su njegov rukopis te govorili kako piše poput osnovnoškolca
Vidi originalni članak

Youtuber Bogdan Ilić (23), poznatiji pod imenom Baka Prase, iznenadio je pratitelje kad je objavio uplatnicu i pohvalio se koliko plaća porez u Srbiji. Na uplatnici piše kako je platio 1.010.286 dinara poreza, što je oko 65 tisuća kuna.

POGLEDAJTE VIDEO: 24 pitanja s Bakom Prase

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Sirotinjski, ali pošteno - napisao je Bogdan uz fotografiju uplatnice, dok sjedi u svom skupocjenom Lamborghiniju. Mnogi pratitelji komentirali su njegov rukopis te govorili kako piše poput osnovnoškolca. 

Bogdan se nedavno požalio kako je na 'crnoj listi YouTubea'. 

- U posljednje vrijeme sam na crnoj listi YouTubea jer sam primijetio da ljudima sve manje iskaču klipovi kao preporučeni. To se počelo događati dva ili tri klipa unatrag. Nemam dinar više od YouTubea, a sad mi hoće uskratiti i preglede - napisao je na Instagramu. Zatim je rekao kako je prošao i gore stvari te da će nastaviti još jače. 

Baka Prase se našao u središtu pozornosti nakon navodne seks afere s maloljetnicom, zbog čega je ostao bez unosnih ugovora s glavnim sponzorima, a YouTube mu je tada ograničio monetizaciju.

BAKA PRASE SE ŽALI: 'Nemam dinar od YouTubea, a sad mi hoće uskratiti i preglede'

Poslije je Zoran Pašalić, zaštitnik građana Republike Srbije, rekao je kako mu je iz Ministarstva unutarnjih poslova potvrđeno kako je podnesena prijava protiv youtubera. 

- MUP u odgovoru navodi da su službenici Uprave kriminalističke policije izvršili odgovarajuće provjere i da su utvrdili da su 7. i 8. srpnja 2020. godine primljene dvije prijave građana putem elektronske pošte na adresu prijavipedofiliju@mup.gov.rs gdje se ukazivalo na videozapis na platformi YouTube, u kome B.I. objavljuje sadržaj komunikacije ostvaren putem društvene mreže Instagram s maloljetnim licima, kao i da je imao seksualne odnose s jednom maloljetnicom - navodi zaštitnik građana Republike Srbije. 

 

Idi na 24sata

Komentari 20

  • Samo Iskreno_1 17.09.2020.

    Tko ovog sluša?

  • voltes 17.09.2020.

    Moj rukopis nije ništa bolji nažalost. Činjenica je da Lambo nije njegov, taj nema za Juga 45.

  • digić 17.09.2020.

    Kaj je to baka prase nekužim

Komentiraj...
Vidi sve komentare