To je to što me zanima!

Baka Prase vrišti od uzbuđenja: 'Palite svijeće, vraćam se u keš'

Nedavno se požalio da je na 'crnoj listi YouTubea', odnosno da mu hoće uskratiti preglede, a sada je obavijestio pratitelje na Instagramu da mu je YouTube vratio monetizaciju
Vidi originalni članak

Ljudi, imamo razlog za slavlje, palite svijeće, crveno slovo u kalendaru. Vratila se monetizacija. Vraćam se u keš, vraćam se u keš, vrištao je youtuber Bogdan Ilić (23), poznatiji pod nadimkom Baka Prase.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nedavno se požalio da je na 'crnoj listi YouTubea', a sada je obavijestio pratitelje na Instagramu da mu je YouTube vratio monetizaciju.

Zatim je objavio fotografiju dokumenata te je napisao: 'Kupuje se plac, zidam šaim se zgradu'. Izraz 'šaim se' je i komercijalizirao pa danas na svojoj stranici prodaje majice s tim natpisom.

- U posljednje vrijeme sam na crnoj listi YouTubea jer sam primijetio da ljudima sve manje iskaču klipovi kao preporučeni. To se počelo događati dva ili tri klipa unatrag. Nemam dinar više od YouTubea, a sad mi hoće uskratiti i preglede. E pa boli me tuki. Prošao sam kroz gore stvari i sad ću nastaviti još jače. Kreće daily i četiri najjače pjesme ikad. Institucija - rekao je nedavno.

IZNAJMLJUJE GA Baka Prase kupio dva Porschea pa sad pokazao i luksuzni stan: Uživa u bazenu, jacuzziju i sauni

Baka Prase se našao u središtu pozornosti nakon navodne seks afere s maloljetnicom, zbog čega je ostao bez unosnih ugovora s glavnim sponzorima, a YouTube mu je tada ograničio monetizaciju.

On je tvrdio da nije kriv te da su optužbe izmišljene. Kasnije se počastio i skupim poklonom. Kupio je automobil marke Lamborghini Urus. 

Idi na 24sata

Komentari 24

  • zolymedimurje@gmail.com 04.09.2020.

    Ko je ovaj levat

  • kruno babić1980 04.09.2020.

    Ovo su cajke!Pravi reperi krpaju kraj s krajem iako bi trebalo biti obratno.

  • Rara Avis_1 04.09.2020.

    Skromnost i poniznost je vrlina...

Komentiraj...
Vidi sve komentare