To je to što me zanima!

Baki Prasetu je YouTube ukinuo zaradu nakon afere: Karijera mi propada, umoran sam od svega

Dok se nije našao usred skandala, Baka Prase zarađivao je po 150.000 kuna mjesečno, ne računajući prihode od sponzora. No, sad mu je zarada drastično pala
Vidi originalni članak

Jedan od najpopularniji youtubera u regiji Bogdan Ilić (23), poznat pod nadimkom Baka Prase, povlači se s YouTube scene na neko vrijeme. Naišao je na osude javnosti zbog navodne afere s maloljetnicom. 

POGLEDAJTE VIDEO: 24 pitanja s Bogdanom Ilićem

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Iako je razočaran kritikama ljudi, najveći razlog zbog kojeg će pauzirati snimanje videa je taj što od toga ne zarađuje gotovo ništa. Brojni sponzori otkazali su mu vrijedne ugovore, a navodno mu je zbog prijava korisnika društvenih mreža YouTube ograničio monetizaciju, piše Kurir.

Dok se nije našao usred skandala, Baka Prase zarađivao je po 150.000 kuna mjesečno, ne računajući prihode od sponzora. No, sad mu je zarada drastično pala. Prema analizi YouTubea koju navode srpski mediji, Bogdan dnevno zaradi između 45 i 70 kuna. 

Baka je na svom YouTube kanalu snimio, kako ga je nazvao, 'posljednji video'.

TVRDI DA NIJE KRIV Baki Prasetu sponzori otkazali ugovore zbog navodne afere s maloljetnicom: 'Ja ću je tužiti'

- Mislim da mi propada karijera. Vrijeme je da se povučem s YouTubea. Odlučio sam uzgajati ovce na Himalajima. Ako netko ima iskustva, neka mi se javi. Ovo me toliko poremetilo. Umoran sam od svega. Morat ću dobro razmisliti što ću dalje - rekao je Ilić, koji je obrisao sve objave s Instagrama.

Podsjetimo, Baka Prase je završio na stupu srama nakon što su u javnost 'isplivali' screenshotovi njegovog navodnog dopisivanja s maloljetnom djevojkom koju je nagovarao da mu šalje gole fotografije i ima spolne odnose s njim. Djevojku koja je objavila te snimke dopisivanja nazvao je 'narkomankom' te je najavio kako će je tužiti. 

Idi na 24sata

Komentari 64

  • gbg139183 12.08.2020.

    Youtube treba malo da se posrami on nije kriv cura je kriva ona je slagala godište lagala je da ima više od 18 a ima 16!

  • Dadičko 25.07.2020.

    A frenda stavio na stup srama koji mu uzeo nešto para!! Sad neka se ispovjedi kod oca i neka javno priznao kaj je napravio!!

  • mala vatra 25.07.2020.

    Nažalost danas najbolje prolaze trgovci maglom

Komentiraj...
Vidi sve komentare