Obavijesti

Show

Komentari 2

Baki Prasetu sponzori otkazali ugovore zbog navodne afere s maloljetnicom: 'Ja ću je tužiti'

Baki Prasetu sponzori otkazali ugovore zbog navodne afere s maloljetnicom: 'Ja ću je tužiti'
7

Nakon što ga je maloljetna djevojka optužila za seksualno uznemiravanje, YouTuberu su sponzori otkazali ugovore zbog čega je ostao bez gomile novca. Tvrdi kako će dokazati da nije kriv, a djevojci poslati tužbu

VIDEO

Youtuber Bogdan Ilić (23), poznatiji kao Baka Prase, ostao je bez gotovo svih sponzorskih ugovora zbog afere u kojoj ga maloljetna djevojka optužuje za zlostavljanje, javlja srpski Telegraf

S njim su ugovore otkazale velike tvrtke poput Honora i Nektara, a on je u svom novom video na YouTubeu priznao kako je zbog toga ostao bez gomile novca. Na stupu srama završio je nakon što su u javnost 'isplivali' screenshotovi njegovog dopisivanja s maloljetnom djevojčicom koju je nagovarao da mu pošalje svoje gole fotografije i ima spolne odnose s njim. Baka Prase je najavio kako će je tužiti na sudu. 

- Dvije tužbe će biti poslane njoj. Prva je privatna jer mi je nanijela materijalnu i nematerijalnu štetu. Materijalna je to što mi sponzori sada otkazuju suradnju, a nematerijalna što mi je povrijedila ugled. Trpim duševni stres zbog toga što je napravila - ispričao je YouTuber, koji je djevojku koja ga je optužila nazvao 'narkomankom koja mora počupati obrve'. 

POGLEDAJTE VIDEO: 24 pitanja s Bogdanom Ilićem 

Pokretanje videa...

02:09

Ispričao je kako bez prestanka ima spolne odnose s djevojkama te ih je optužio da mu lažu o svojim godinama. 

- Morat ću od svih djevojaka koje planiraju imati nešto sa mnom u budućnosti tražiti osobnu iskaznicu. Ja se unaprijed ispričavam zbog toga, jer djevojke sa 16 godina izgledaju kao da imaju 24 godine - rekao je Bogdan. 

Tvrdi kako će dokazati istinu, a najviše žali zbog otkazanih ugovora sa sponzorima.

- Tri prepiske su ispravne, a jedna je lažna, i to baš ona s djevojkom koja navodno ima 14 godina. Osobi koja me kleveće kako bi skupila što veći broj pratitelja na društvenim mrežama bit će ubrzo uručen sudski poziv. Nadam se da će ovaj slučaj proći kroz ozbiljno vještačenje i poligraf - ispričao je YouTuber pa nastavio:

YouTuber Baka Prase prekršio policijski sat pa su ga uhitili
YouTuber Baka Prase prekršio policijski sat pa su ga uhitili

- Razumijem da sponzori ne mogu riskirati svoj ugled zbog mene jednoga. Podržavam ih u tome što su napravili. Znam da će se sve vratiti na stato čim dokažem kako sam u pravu, čim dokažem istinu.

Smatra kako ga ni ova optužba neće zaustaviti.

- Ja ću i dalje plivati u svojem bazenu, brčkati se u svojem jacuzziju, imati puno novca neovisno o ovome. Vi meni stavljate novac u džep, vi mene gledate. Vi mene napadate, ja vas tužim i dobijem novac. Ja zarađujem samo zbog vas, hejteri! Smiješni ste, vodite se idejom da mi napakostite. Meni neće biti loše - zaključio je Baka Prase te mahao snopom novčanica u svom videu na YouTubeu.

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin