To je to što me zanima!

Baki Prasetu su dva dana nakon Porschea oduzeli i Lamborghini

Zbog činjenice da je automobil registriran u inozemstvu, bez prisustva vlasnika, vozila osoba koja ima stalno prebivalište u Srbiji, protiv vozača je podnesena odgovarajuća prekršajna prijava
Vidi originalni članak

Protiv srpskog Youtubera Bogdana Ilića (24), poznatijeg kao Baka Prase, podnesena je prekršajna prijava zbog nepropisnog parkiranja, javlja Kurir.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Navodno je Interventna jedinica policije zatekla automobil Lamborghini Urus njemačkih registarskih oznaka parkiran na obilježenom pješačkom prijelazu u Ulici Jove Ilića u Beogradu. Sumnja se da je taj automobil tijekom večeri vozio i parkirao upravo Baka Prase.

Zbog činjenice da je automobil registriran u inozemstvu, bez prisustva vlasnika, vozila osoba koja ima stalno prebivalište u Srbiji, protiv vozača je podnesena odgovarajuća prekršajna prijava, piše Kurir. Pauk je odnio automobil i vozilo je privremeno oduzeto zbog carinskog prekršaja.

PONOVNO U PREKRŠAJU YouTuber Baka Prase priveden, zaplijenili su mu automobil

Youtuber je u ponedjeljak proživio sličnu dramu. Tada mu je privremeno oduzet automobil Porsche Cayenne, koji je također bio u carinskom prekršaju. O tom incidentu kratko je izvijestio svoje brojne pratitelje.

- Ljudi, naje*ao sam po zna koji put - rekao je Baka Prase u videu te napisao: 'Vidimo se za koji tjedan'. 

Idi na 24sata

Komentari 26

  • Cirenac 24.02.2021.

    Ne trebaju mu ga ni vratiti.

  • Vuk sa Plješevice 24.02.2021.

    Eto kod Srba i prasad voze Lamborghini i Porše🤷

  • vozi Miško 24.02.2021.

    Tko je to Baka Prase? Tip iz neke bajke?

Komentiraj...
Vidi sve komentare