To je to što me zanima!

Đ. Balašević premijerno će prikazati svoj film u Opatiji

Novosadski kantautor 13. kolovoza stiže u Istru. Đorđe Balašević u Opatiju će doći tradicionalnim primorskim brodom kojim će on sam upravljati
Vidi originalni članak

Brod Đorđa Balaševića pristat će u luci nakon čega će se on kočijom, uz pratnju tamburaša, odvesti do Ville Angioline gdje će uzvanici imati priliku pogledati dokumentarni film o tome kako je nastao "Rani mraz". To će biti početak trodnevne manifestacije nazvane "Vasa Ladački u Opatiji". Drugog dana, u subotu, na Ljetnoj pozornici koja će biti izgrađena u stilu broda, Balašević će imati koncert. Posljednji dan, u nedjelju, premijerno u Hrvatskoj izvest će se film "Kao rani mraz". Prostor de biti dekoriran elementima scenografije filma, a premijeri će osim Đoleta, nazočit svi glumci poput njegove kćeri Jovane, Rade Šerbedžije, Peđe Bjelac, Nikole Đuričko i drugih.
- Nešto me tu zbunjuje, nikako ja ne mogu činiti čast Opatiji, zna se tko je od nas dvoje veća 'firma'. Nakon što sam ja ovdje prvi puta nastupio kao klinac s gitarom prije više od trideset godina, sad sam došao i do toga da me vozaju fijakerom. Morat ćemo to Olivera i ja iskoristiti da o istom trošku proslavimo 30. godišnjicu braka - nasmijao je Balašević okupljene na novinskoj konferencije prije nekoliko dana.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • remi00 20.07.2010.

    weheeeeeeeeeee ja idem na koncert :)))))) đole legenda

  • a-kc 20.07.2010.

    i ja cedevita i ja!!!! totalno dijelim tvoje osjećaje!!...

  • šuma 20.07.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

Komentiraj...
Vidi sve komentare