To je to što me zanima!

Balašević u samo tjedan dana rasprodao zagrebačku Arenu ?

Dobar će dio Zagrepčana drugu večer Božića, provesti u Areni, na koncertu Đorđa Balaševića, koncert je u tjedan dana gotovo rasprodan, što nije uspjelo niti velikim svjetskim zvijezdama
Vidi originalni članak

Dobar će dio Zagrepčana drugu večer Božića, dakle Stjepanovo, provesti u Areni, na koncertu Đorđa Balaševića. Naime, koncert je u tjedan dana gotovo rasprodan, što nije uspjelo niti velikim svjetskim zvijezdama. Zbog velikog interesa, ali i zbog pojavljivanja ulaznica na 'crnom tržištu', organizator je odlučio osigurati dodatne ulaznice za tribinu.

Kako se u raznim oglasnicima mogu pronaći ulaznice po duplo skupljim cijenama od službenih, organizator je odlučio pustiti zadnji sektor tribina u prodaju i podsjetiti da je ostalo još nešto ulaznica za parter. Mole se svi da ne kupuju ulaznice od raznih preprodavača, po znatno višim cijenama, već da ulaznicu kupe preko službenh kanala prodaje. 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • mily 05.11.2016.

    pitam se kako:))))

  • Patton1203 05.11.2016.

    A gdje su sada dežurni pljuvači po svemu što je srpsko? Žalosno je da se za njegov koncert karte rasprodaju za dva dana, a za legende Miše Kovača to ne ide ni za mjesec dana u Zagrebu. Ovdje se vidi sve licemjerje hrvatskog naroda.

  • Lun@ 777 05.11.2016.

    Balašević je legenda bio i ostao i za nas u Hrvatskoj. Pjesme mu imaju dušu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare