To je to što me zanima!

Balaševićeva kći otkrila da je Đorđe napisao predstavu prije smrti: 'Bit će sve ono što je on'

Jelena Balašević ispričala je da je njezin otac prije smrti napisao kazališnu predstavu. Riječ je o jedinom Balaševićevom dramskom djelu, točnije o 'komediji situacije'
Vidi originalni članak

Jelena Balašević (38), najstarija kći legendarnog Đorđa Balaševića je u intervjuu za srpski Naxi radio otkrila da je njezin otac za svoje obožavatelje ostavi posljednji dar, kazališnu predstavu.

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Đole je napisao komediju, dramu, prvu i jedinu kazališnu predstavu. Svaka njegova riječ zaslužuje naći svoje mjesto pred publikom i na sceni, gdje je on bio apsolutni kralj - rekla je Jelena koja je zatim otkrila detalje predstave.

- Ta predstava će biti sve ono što je on. Ako izuzmemo 'Kao rani mraz', koji je pisan u formi scenarija, ovo je prvi dramski tekst koji je Đole napisao. Naslov i dalje ne možemo otkrivati jer se radi o specifičnoj igri riječi, ali predstava je komedija situacije u kojoj se nekoliko karaktera nalazi u okolnostima, koje su bile nesretne za ovu zemlju i društvo. Komad je zamišljen s puno glazbe i humora, malo povijesnih podataka, benignih sukoba i zapleta, naravno sa sretnim krajem - otkrila je Jelena.

Podsjetimo, legendarni glazbenik se desetak dana liječio kod kuće sa simptomima upale pluća nakon čega mu se stanje pogoršalo. Bio je preventivno primljen u Novosadsku Infektivnu kliniku u kojoj je preminuo je 19. veljače 2021., u 68. godini.

POJASNILA JE I ZAŠTO Jelena Balašević: 'Godišnjicu smrti tate ne obilježavamo u ovom domu, to je uvredljivo'

Đorđe je ostvario uspješnu i bogatu karijeru, a njegova djela su dotakla srca mnogih. Iza sebe je ostavio svoju suprugu Oliveru s kojom je bio u braku više od 30 godina i dobili su troje djece, sina Aleksa i kćeri Jovanu i Jelenu.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • IskrenDoBola 09.02.2022.

    J€b€m vam m@t€r za ćirilicu na Ilici 🪓🤣

  • fra dusoje 09.02.2022.

    Pa daj vise pocni zivjeti sama

  • ATuring 09.02.2022.

    Naravno da jest.

Komentiraj...
Vidi sve komentare