To je to što me zanima!

Baldwin se prije tragedije žalio na setu na umor: Iscrpljujuće je!

Njegova supruga Hilaria u četvrtak je podijelila fotografiju na kojoj pokazuje kako ona i Alec komuniciraju preko videopoziva. Na licu glumca vide se veliki podočnjaci koji ukazuju na njegovu iscrpljenost zbog snimanja
Vidi originalni članak

Holivudski glumac Alec Baldwin (63) na Instagram profilu podijelio je fotku sa snimanja i požalio se na umor, a nedugo nakon nesreće istu je i obrisao, piše The Sun.

POGLEDAJTE VIDEO 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naime, Baldwin je na setu u blizini grada Santa Fe pozirao ispred prikolice obučen u filmski kostim. Imao je ozbiljan izraz lica dok je na sebi nosio prljave čizme, traperice, prsluk i šal oko vrata. U jednoj ruci držao je kaubojski šešir, a u drugoj jaknu. 

- Vraćam se na posao. Je*ote...iscrpljujuće je - napisao je glumac u opisu. 

Sudeći prema objavi koju je podijelio s pratiteljima, glumac je bio vrlo umoran.

HAILEY SE JAVILA S TULUMA Bieberova supruga otkrila kako se dobro provodi dok njen stric Alec Baldwin proživljava pakao

Njegova supruga Hilaria (37) u četvrtak je također podijelila fotografiju na Instagram storiju na kojoj pokazuje kako ona i Alec komuniciraju preko videopoziva. Na licu glumca vide se veliki podočnjaci koji ukazuju na njegovu iscrpljenost zbog snimanja.

Podsjetimo, nedugo nakon objave glumac je, za prilike snimanja filma 'Rust', pucao iz rekvizita, filmskog pištolja, a hitac je ubio snimateljicu Halynu Hutchins (42) i ranio redatelja Joela Souza (48). 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • mala_vlajina 22.10.2021.

    Točno mi je žao čovjeka. Jadan on šta sve sad proživljava. Sućut obitelji preminule glumice. Čovjek nije sigurno kriv. Odmah sam se sjetila od Bruce Lee sina ista stvar se dogodila. Netko je podmistio prave metke. Umjesto ćoraka. Užas nastradala nevina osoba 😞😥.  Strašno

  • ifana 22.10.2021.

    Sve mu je tesko nek ide U mirovinu stari jarac

  • 22.10.2021.

    Sada će se pisati šta je rekao, šta je mislio, šta je jeo, koliko je sati spavao i sl... Desilo se šta se desilo a istraga treba ustvrditi kaok je došlo do toga.

Komentiraj...
Vidi sve komentare