To je to što me zanima!

Bankarev sin platio 480.000 kn za poljubac s Elizabeth Hurley

Probrano društvo u domu Eltona Johna nadmetalo se za poljubac glumice. Najviše novca ponudio je Julian Bharti čija obitelj često donira novac u dobrotvorne svrhe
Vidi originalni članak

Svoje usne na raspolaganje glumica je stavila na godišnjem ljetnom balu Woodside Eltona Johna (67) i njegova partnera Davida Furnisha (51) u Windsoru. Probrano društvo okupilo se u četvrtak i na aukciji su prikupljali novac za Eltonovu Zakladu za borbu protiv side.

Nadmetanje za poljubac Elizabeth Hurley (49) bilo je žestoko. Najželjniji njenih usana bio je Julian Bharti, sin bankarskog tajkuna Stana Bhartija, koji je ponudio 480.000 kuna i pobijedio u nadmetanju. Nije požalio, Elizabeth ga je primila u strastveni zagrljalj i pobrinula se da mu se isplati svaki novčić koji je dao. Poslije poljupca Julian je blistao od sreće iako je dijelovao pomalo zbunjeno, kao da još ne vjeruje što se upravo dogodilo. 

Obitelj milijardera Bhartija poznata je po svom dobročinstvu. Često doniraju novac u različite dobrotvorne svrhe.

Idi na 24sata

Komentari 114

  • 06.09.2014.

    jadan je kad mora plaćat nečiji poljubac

  • ilmare 06.09.2014.

    Mi,djeca smo pivali :Cinca marinca sjela na balkon,dala se poljubit ,za jedan bonbon...

  • andjeonebeski 06.09.2014.

    stvarno, ako je riječ o francuskom poljupcu pa je moguća mononukleoza ili .... uf, ne može gubitak zdravlja nijedan novac nadoknaditi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare