To je to što me zanima!

Baran dolazi u studentski dom po Ajše, ona odbija poći s njim

Uzrujana i emotivna Melek optužuje Kendala za sve loše što je napravio svakoj od žena u konaku. Optužuje ga da je ubojica i da su njemu žene samo roba
Vidi originalni članak

Firat u konaku govori Narin da više ne može lagati Ebru u lice te da će je spojiti sa sinom jer je ona njega spojila s kćerkom. Melek se napokon vraća u konak, a Narin je uzrujana zbog Firatovog plana. No, ovog puta Firat ipak odlazi iz Konaka ne govoreći ništa Ebru o Baranu. 

Uzrujana i emotivna Melek optužuje Kendala za sve loše što je napravio svakoj od žena u konaku. Optužuje ga da je ubojica i da su njemu i svim muškarcima žene samo roba. Kendal i Ozlem zatim odlaze u policijsku postaju dati izjavu o Melekinoj otmici i nemilom događaju sa Ozleminom braćom. Ozlem iskorištava priliku i posjećuje Kasima u zatvoru gdje njih dvoje imaju emotivan trenutak. 

Oguz je uvjeren kako ona i Kasim nešto kriju. U međuvremenu, Serdar traži objašnjenje od Ade, a Ada mu govori da u njenom životu postoji netko drugi. On joj ne vjeruje i traži istinu, a ona, s namjerom da se izvuče iz situacije, potrči prema kafiću sjesti za stol mladića kojeg ne poznaje, moleći ga da joj glumi dečka pred Serdarom. Elif, Denizina profesorica, odlazi k Oguzu razgovarati s njim o Deniz. Između njih se osjeti privlačnost, koju primjećuje i sama Narin koja je krenula prema policijskoj postaji razgovarati s Oguzom. Baran dolazi u studentski dom pronaći Ajše i pritom radi scenu jer Ajše odbija poći s njim.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare