To je to što me zanima!

Baran izgubi kontrolu i počne gurati Ebru kako bi pala s litice

Kadrije se prvi put suočava s Ebru. Kadrije je uvjerena da Kendal nije odgovoran za požar. Ebru nakon požara postaje potpuno druga žena
Vidi originalni članak

Kendalovo uhićenje odjekne kao bomba u konaku. Sad cijeli konak gleda Ebru kao neprijatelja. Baran susreće Ebru i govori joj kako je namjerno došla uništiti njihovu obitelj i da odlazi, na što mu se ona suprotstavlja i govori kako su obitelj i da neće otići. Baran izgubi kontrolu i počne gurati Ebru kako bi pala s litice.  

Kadrije se prvi put suočava s Ebru. Kadrije je uvjerena da Kendal nije odgovoran za požar. Ebru nakon požara postaje potpuno druga žena. Umjesto da se preda, urazumi se i odluči pokrenuti posao, uzgoj crnih ruža karakterističnih za ono područje. 

Nema ni prebijene pare, samo volju za uspjehom i povjerenje ljudi s kojima će surađivati, no nakon ove objave, odnos između Kadrije i nje postane još zategnutiji.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • ŽeljkoKranjčević 07.10.2014.

    Još jedna serija u nizu koja pokazuje:Ljudki apetiti za moči,novcem,imovinom su veći od dobrote i humanosti,na kraju krajeva svaka serija završava sa hepiendom i pobjedom dobrote.Da li je tako u vakodnevnici o tome bi se dalo raspravljati.

Komentiraj...
Vidi sve komentare