To je to što me zanima!

Barbara Kolar: Gdje god da dođem, mjerkaju mi guzu

Voditeljica je priznala da joj kilogrami, centimetri i vaga igraju veliku ulogu u životu. Budući da joj je izgled dosta važan u poslu, odlučila je smršavjeti
Vidi originalni članak

U intervjuu za Večernji list Barbara Kolar (39) priznala je da joj težina igra veliku ulogu u životu. Kaže da su je obilježili kilogrami, centimetri i vaga. Voditeljica je zbog toga odlučila smršavjeti. Barbara radi na HRT-u, radio Anteni te piše kolumnu za portal Zdravlje. Kaže da je kod rada na televiziji važna karizma, ali i fizički izgled igra veliku ulogu. Kao javna osoba osjeća se izloženo i smatra da je upravo zbog posla kojim se bavi pod stalnim povećalom medija. Diplomirana veterinarka kaže da je mjerkaju gdje god se pojavi, a najviše pažnje posvete njenoj stražnjici. Pokušavaju shvatiti je li manja, veća ili ista. Šali se kako svaka žena u životu mora donijeti odluku: guza ili faca. Ona je odlučila saznati hoće li joj dijeta promijeniti i lice. Uz odluku da promjeni svoj fizički izgled, Barbara ima još želja. Jedna je kasnovečernji talk show poput Jaya Lena, a druga je da vodi Eurosong.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • predsjednik03 24.06.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

  • teaa 24.06.2010.

    ona ima sjajnu dikciju i snalažljiva je, ali nije to onaj nivo koji su nekad imale helga vlahović, jasmina nikić itd. ali sto koplja ispred tatajana jurić, sopekice, mije kovačić, pišekice i njima sličnih. šta se tiče fizičkog izgleda, sasvim prosječna žena, ok faca, tijelo čisti prosjek. Ponekad imam dojam da sama previše priča o kilama i izgledu, za voditeljicu izgled nije presudan, ne mora imat savršene proporcije, važno da je oku ugodna i elokventna.

  • predsjednik03 24.06.2010.

    kaj da delam sa njenim batcima - pazi bataka na 1.fotki

Komentiraj...
Vidi sve komentare