To je to što me zanima!

Barbara Kolar hitno operirana zbog napadaja slijepog crijeva

Zbog hitne zahtjevne operacije slijepog crijeva, voditeljicu nećemo gledati u još nekoliko emisija 'Plesa sa zvijezdama'. Mijenja je kolegica Karmela Vukov Colić
Vidi originalni članak

Voditeljici Barbari Kolar (43) pozlilo je u subotu rano ujutro kod kuće. U zagrebački KBC Rebro stigla je u posljednji čas. Hitno je operirana zbog napadaja slijepog crijeva. U showu 'Ples sa zvijezdama' zamijenila ju je kolegica Karmela Vukov Colić (45), a Barbaru zbog zahtjevne operacije nećemo gledati u još nekoliko emisija HRT-ova showa.

- Bilo mi je neobično voditi emisiju bez nje. Osam godina svakog vikenda radimo zajedno i zaista smo postali pravi prijatelji. Bio sam jako zabrinut za nju. Nisam se mogao nikako smiriti i samo sam čekao da nekako javi kako joj je. Bio sam presretan kad mi je poslala poruku - rekao nam je Duško Ćurlić (45). 

Barbara je nedavno pokazala svoju novu, puno mršaviju liniju. Voditeljica je smršavjela otkad prehranu bazira na mesu, što odgovara njezinoj krvnoj grupi 0. Njezine kolege nadaju se da će joj uskoro biti bolje. Za oporavak joj je sad najvažniji mir, pa voditeljica još ne prima posjete.

Idi na 24sata

Komentari 92

  • ParlevuFranse 26.11.2013.

    To zna doći od analnog odnošaja.

  • Zeleni_Zub 25.11.2013.

    Bar malo odmora za usi

  • dragan76 25.11.2013.

    neznam zakaj ju je napalo slijepo crijevo,ona je tak draga

Komentiraj...
Vidi sve komentare