To je to što me zanima!

Barbara Kolar je pozirala pored Pelješkog mosta: 'Poza nakon posjeta vinskom podrumu'

Možda je moja poza kriva, ali s mostom je baš sve OK, napisala je uz fotografiju na kojoj pozira naslonjena na kameni zid, a iza nje se u daljini prostire Pelješki most.
Vidi originalni članak

Televizijska i radijska voditeljica Barbara Kolar (52) već neko vrijeme uživa na jugu Hrvatske, a sada se pratiteljima na društvenim mrežama javila s nedavno otvorenog Pelješkog mosta.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Možda je moja poza kriva, ali s mostom je baš sve OK - napisala je uz fotografiju na kojoj pozira naslonjena na kameni zid, a iza nje se u daljini prostire Pelješki most

Kolar je obukla dugu crnu haljinu sa širokim naramenicama, a glavu je pokrila slamnatim šeširom. Kombinaciju je zaokružila sunčanim naočala i zlatnom ogrlicom motiva mjesečevih mijena.

- Poza je savršena; Pa promini pozu, Barbi; Poza nakon posjete vinskom podrumu; Poza je savršena - mnogi su joj komentirali fotografiju šaleći se u stilu njenog opisa na objavi. 

Na godišnjem odmoru Barbara uživa sa svojom prijateljicom Aleksandrom Aleksandrovom Oberstar, s kojom inače ima blog 'Spoonful of Life', koji je pokrenut 2017. godine, a na kojem dijele recepte i rade razne delicije.

UŽIVA NA ODMORU Barbara Kolar pokazala lice bez šminke: 'Počeo je godišnji...'

Prije slikanja pored Pelješkog mosta, voditeljica je dijelila fotografije kako s prijateljicom uživa u vinskim podrumima ali i delicijama poput jastoga i kamenica. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Kud koji mili moji 05.08.2022.

    Istina, na toj slici je sa mostom sve o.k., a poza,.....

  • se vas bum tužil 05.08.2022.

    Šteta tinte.

  • HeIIraiser 05.08.2022.

    Evo ga, još jednom ga možete vidjeti, tužan prizor nerealizirane žene...

Komentiraj...
Vidi sve komentare