To je to što me zanima!

Barbara Kolar pohvalila majicu bivšeg u emisiji, a on joj rekao: 'Ti bi s njom brisala prašinu'

Robert i Mario, jedini muški par u natjecanju, sinoć su se na pozornici showa pojavili u majicama s vlastitim fotografijama ispod kojih je pisalo 'Ja'
Vidi originalni članak

U drugoj epizodi popularnog TV showa 'Zvijezde pjevaju' najviše pažnje privukli su Robert Ferlin i Mario Lipovšek Battifiaca, kako svojim nastupom tako i komentarima nakon nastupa. Naime, voditelj Robert koji se natječe s Mariom, nekoć je bio u vezi s voditeljicom emisije, Barbarom Kolar. Njihov razgovor nakon izvedbe ponovo je nasmijao mnoge. 

POGLEDAJTE VIDEO 

Robert i Mario u sinoćnjoj emisiji nastupili su zadnji. Za publiku, žiri, ali i gledatelje ispred malih ekrana otpjevali su 'Nitko kao ja' od Šarlo Akrobata. Žiri se s muškim parom našalio da su uzeli 'jako zahtjevnu pjesmu', aludirajući na to da su odabrali laganu stvar. 

Osim toga, jedini muški par u natjecanju na pozornici se pojavio u majicama s vlastitim fotografijama ispod kojih je bio natpis 'Nitko kao ja'. Upravo na račun toga Robert se, čekajući komentare žirija, odlučio našaliti s bivšom ljubavi, voditeljicom Barbarom.

- Imate odlične majice - rekla im je voditeljica nakon nastupa, a Robert joj je odgovorio:

- Htio sam i tebi donijet jednu, ali ti bi ju vjerojatno iskoristila za brisanje prašine.

Barbaru je komentar, kao i ostatak ljudi u studiju, dobro nasmijao. 

- Ne ne, nakon utakmice se izmjenjuju dresovi, čekam vas u hodniku - odgovorila je na šalu voditeljica Kolar.

DOBILI NAJMANJE GLASOVA Antun i Lara prvi su ispali iz showa 'Zvijezde pjevaju'...

Podsjetimo, dvojac se upoznao kada je Robert bio voditelj radijske emisije 'Tužibaba' na Radio Rijeci. Gošća mu je bila Barbara Kolar i odmah su kliknuli. Nedugo nakon toga postali su par. Dugo su tajili vezu jer nisu htjeli da se u javnosti znaju detalji o njihovom privatnom životu. Osim toga, Ferlin je htio sačuvati taj podatak i zbog svoje djece, kćeri Martine i sina Nikole, koji su tada imali 17 i 13 godina. 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • miško pušić 27.03.2022.

    Robert i Mario su veliki profesionalci,, a humor im je extreman🤣😂 pozdrav dečki.....

  • 27.03.2022.

    Prekrasan tekst , sve pohvale Toliko je poučan i inteligentan ,jedva čekam pročitati nove vijesti tipa  tko s kim, kada , i gdje i  ostale zanimljivosti iz privatnog života . Nadam se da je moj  komentar hvale vrijedan jer zaradih 2 žuta kartončića zbog iznošenja istine - ( autor  ko baba tračara ), pa je to okarakterizirano kao trolanje ,vrijeđanje, ) .Novinari bravo!

  • eva60 27.03.2022.

    I Robert i Mario izvanredni za ovakvu emisiju, nešto novo, pozitivno, bravo. Što se tiče majice, super su to izveli i našalili se na svoj račun.

Komentiraj...
Vidi sve komentare