To je to što me zanima!

Barbara Kolar ponovno glumi: 'Obožavam uloge u sitcomima'

Gledatelji će opet Barbaru gledati na malim ekranima, no ovog puta i u nešto drugačijoj ulozi od one uobičajene voditeljske
Vidi originalni članak

Televizijska i radijska voditeljica Barbara Kolar (49) na Instagramu se pohvalila novim angažmanom. Imat će malu ulogu u HRT-ovom sitcomu 'Ko te šiša', a ovo joj nije prvo takvo iskustvo. Kolar je slične epizodne uloge već ranije imala u domaćim serijama 'Naša mala klinika', 'Stipe u gostima' i 'Bitange i princeze'. 

- Obožavam epizodne ulogice u domaćim sitcomima! Kao današnje zabavno popodne na setu 'Ko te šiša' - napisala je Barbara u svojoj objavi, a njezine pratitelje zaintrigirao je pult sa neobičnim natpisom. 

'KAKAV RAVAN TRBUH...' Nikad mršavija Barbara Kolar pohvalila se fotkom u bikiniju

Prošlog tjedna Kolar je svoje fanove oduševila i fotografijom s ljetovanja te linijom. Barbara se zadnjih mjeseci 'prepolovila', a tajna njezine linije je ponajprije, kako kaže, u dobroj i zdravoj prehrani. Voditeljica ne jede ugljikohidrate, a prakticira i duge šetnje od najmanje deset kilometara. Upornošću je izgubila preko 20 kilograma. 

- Ne znam ima li ovisnost o moru latinsko ime. Ali tu dijagnozu imam sigurno. Odvikavanje ne dolazi u obzir. I da, zaklela bih se da fotka u badiću nikada neće u javnost. Ali radost je danas očito inkompatibilna razumu - komentirala je tada Kolar, koju će gledatelji ponovno gledati na malim ekranima, no ovog puta i u nešto drugačijoj ulozi. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • plik 05.07.2019.

    stvarno ćemo se nauživati njenog lika i djela, kao i što smo sa Severinom....

  • charles_bronson 05.07.2019.

    Glumit ce Žigmundovu baku...

  • thompsonkristina34@gmail.com 04.07.2019.

    e barbi barbi.. pa ti si postala anoreksicna... umjerenost je vrlina.. oke lijepo si smršavila .. (bila)..svaka čast .. al ovo kako sada izgledas.. sorry al izgledaš bolesno... jedi umjereno .. a ne da ne jedes ništa, bar sudeci po izgledu.. meni je žao.. al izgledaš jako loše i izmoždeno.samo su ti oči ostale.

Komentiraj...
Vidi sve komentare