To je to što me zanima!

Barbara se pohvalila zarukama: Dijamant je izabrala u Tiffanyju

Na Instagramu nije bila aktivna mjesec dana, završila je i u bolnici, a sada se Šegetin vratila i jednom fotografijom objasnila što se to točno događalo...
Vidi originalni članak

Nakon što je u prosincu prošle godine stajala na vjenčanju svoje sestre Tine Šegetin Jovanović (26), čini se kako bi se ovoga puta mogla ponovno naći pred oltarom i to u ulozi mladenke. Manekenka i bivša stanarka 'Big Brothera', Barbara Šegetin (28) na Instagram profilu pohvalila se fotografijom zaručničkog prstena na ruci čime je šokirala prijatelje. 

- Čestitam Barbie i sretno u budućem braku - samo je jedan od mnogih komentara kojima čestitaju Barbari na zarukama. Prije mjesec dana završila je u beogradskoj bolnici zbog, kako je rekla, pada imuniteta gdje je bila zadržana nekoliko dana. Tada je njezina prijateljica objasnila da Barbari treba odmor od problema zbog kojih joj je i pozlilo.

- Privatno proživljava pravu dramu, a o svemu će više reći kad se malo oporavi - izjavila je prije mjesec dana prijateljica, a šuškalo se da je još prije pobjegla s novim dečkom na Tajland. Ipak je to šuškanje bilo istinito jer je i na svojem Instagram storyu objavila fotografiju kako bira dijamantni prsten u Tiffanyju.

- Ništa joj se nije dogodilo na putovanju, samo nije htjela ponijeti mobitel sa sobom. Otišla se odmoriti od svega, otišla je s prijateljicom - tvrdila je tada njezina majka Jasenka. 

VIDI OVO: 5 razloga zašto je mastrubacija zdrava za žene.

VIDI OVO: Problemi u seksu s kojima se suočavaju mnogi parovi.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • BabaLoo_2 28.06.2018.

    Isto kao i Soraja: visoka prostitucija!!

  • 28.06.2018.

    Izgubila djevičanstvo i odma problemi s imunitetom!!?😉😝💹

  • AntoineGriezmann 28.06.2018.

    Koliko vam placa za promociju?

Komentiraj...
Vidi sve komentare