To je to što me zanima!

Barbara Šegetin i tenisač Damir Džumhur prekinuli? Sama sam

Riječka manekenka i tenisač vezu su započeli prije dvije godine, a prije godinu dana dobili su sina. Prije rođenja djeteta uređivali su stan u Beogradu.
Vidi originalni članak

Zvijezda Big Brothera 2015., Barbara Šegetin (33) zabrinula je pratitelje na svojoj društvenoj mreži nakon što je izbrisala zajedničke fotografije s bosanskohercegovačkim tenisačem Damirom Džumhurom (29). Brojni su je fanovi pitali što se događa, no nisu dobili odgovor.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Riječka manekenka i tenisač vezu su započeli prije dvije godine, a prije godinu dana dobili su sina. Prije rođenja djeteta uređivali su stan u Beogradu. 

Prije nekoliko dana Barbara je organizirala proslavu sinova rođendana u igraonici, no na Insta Storyju objavila je i fotografije iz kojih je vidljivo da je i tenisač bio na proslavi sinova rođendana, što je dodatno zbunilo njene fanove.

POSVETILA SE TRENINGU Barbara Šegetin se vratila na društvene mreže i pokazala zavidnu liniju nakon poroda

Na najnovijem Instagram Storyju Barbara je objavila fotografiju romantične prosidbe komentiravši “kad me pitaju zašto sam sama”.

O svemu smo pitali riječku manekenku koja nam je rekla:

- Ne bih htjela pričati o nama i našem odnosu, želim to zadržati za sebe jer ipak imamo sina koji mi je na prvom mjestu, a Damir je njegov otac i to će zauvijek biti”.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • VLADEK72 03.11.2022.

    Šta će mu ova profuknjača ?

  • ivanz 01.11.2022.

    Ajde super...javi se...

  • Nameless 01.11.2022.

    Bosanski glavonja odigrao svoje 🎾😌

Komentiraj...
Vidi sve komentare