To je to što me zanima!

Barbara Šegetin prati dečka na teniske mečeve, drže se za ruke

Dok se on pripremao za meč, Barbara je uživala na suncu. Čak i s tribina prati i gleda kako njezin novi dečko igra. Ni Damir ne skriva koliku mu podršku Barbara pruža
Vidi originalni članak

Barbara Šegetin (30), koju mnogi znaju po sudjelovanju u 'Big Brotheru', ljubi bosanskohercegovačkog profesionalnog tenisača Damira Džumhura (28). Par je u vezi već tri mjeseca, a Barbara je sada objavila rijetke kadrove svog dečka na Instagramu.

POGLEDAJTE VIDEO: Tetovaže posvetili bivšim ljubavima

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Damira prati na teniske mečeve, čime se pohvalila na društvenim mrežama. Dok se on pripremao za meč, Barbara je uživala na suncu. Čak i s tribina prati i gleda kako njezin novi dečko igra. 

Ni Damir ne skriva koliku mu podršku Barbara pruža. Objavio je fotografiju na kojoj se drže za ruke. 

- Ljubav - napisao je tenisač. 

Damir je objavio i kako se prije meča morao testirati na korona virus. S Barbarom je trenutačno u Dubaiju, gdje je igrao kvalifikacije za Australian Open. Kako pišu bosanskohercegovački mediji, Damir je izgubio meč od Belgijanca Kimmera Coppejansa, iako je bio favorit za pobjedu. Tako je ostao bez nastupa na Australian Openu, ali ostaje nada da će upasti u ždrijeb turnira ako velik broj tenisača otkaže nastup, što moguće zbog pandemije. 

Idi na 24sata

Komentari 26

  • VLADEK72 13.01.2021.

    A sisama izgleda izgleda pretijesno.

  • post it 13.01.2021.

    ma nek se volu 😁

  • tralalalala 13.01.2021.

    Ona sigurno Dubai pozna bolje od njega pa ju je poveo kao vodiča🤣🤣

Komentiraj...
Vidi sve komentare